"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΔΝΤ, κώμα και απόγνωση

Από τον Ιανουάριο του 2006, το «γεράκι» του πολέμου των έξι ημερών βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση, σ' ένα κρεβάτι νοσοκομείου στο Τελ Αβίβ.
Ο Αριέλ Σαρόν όμως θα «βγει» την ερχόμενη Πέμπτη για να εκτεθεί στο κοινό. Ο Ισραηλινός καλλιτέχνης Νοάμ Μπρασλάβσκι θα στήσει στην γκαλερί Κισχόν μια εγκατάσταση σε φυσικό μέγεθος, όπου θα «ζει» ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ, γερασμένος, ανήμπορος και με το βλέμμα του στο κενό. Βλέμμα στο «κενό» της ζωής των Ρουμάνων, που γονατίζουν από τα εξοντωτικά μέτρα λιτότητας που έχει επιβάλει το ΔΝΤ στη χώρα της, ρίχνει και η 51χρονη δασκάλα Κριστίνα Ανγκχελ. Με νοήματα, αφού η απεργία πείνας που ξεκίνησε πριν από 54 ημέρες έχει επιβαρύνει τις φωνητικές χορδές της, προσπαθεί να «αρθρώσει» την κραυγή της για την περικοπή κατά 50% της αύξησης που προέβλεπε νόμος του 2008 στους μισθούς των διδασκάλων, ενώ την ίδια ώρα τούς μειώνει κατά 25% το μισθό, όπως σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Κι όμως, ο χρόνος κάποιες φορές τιμωρεί γρηγορότερα από την Ιστορία τους αλαζόνες της εξουσίας, ζητώντας τα «δανεικά» πίσω (φωτ. Reuters, ΑΠΕ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου