"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Φιλιππίνες: Τουλάχιστον δέκα νεκροί από τον τυφώνα «Μέγκι» Τεράστιες καταστροφές


Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον τυφώνα «Μέγκι» που έπληξε χθες τις βόρειες Φιλιππίνες και συνεχίζει να μαίνεται σε ορισμένες περιοχές της χώρας.

Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν στην επαρχία Πανγκασινάν, οι τρεις από την κατάρρευση ενός κτηρίου και μια γυναίκα από ηλεκτροπληξία. Άλλοι τρεις άνθρωποι πνίγηκαν στην επαρχία Ιζαμπέλα, στην παραλιακή πόλη Μακονακόν. Άλλα τρία θύματα αναφέρθηκαν και στο Λουζόν, το μεγαλύτερο νησί των Φιλιππίνων.

Πολλές περιοχές της επαρχίας Ιζαμπέλα εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα ενώ έχουν διακοπεί και οι τηλεπικοινωνίες.

Ο «Μέγκι», με ανέμους που έφταναν τη Δευτέρα μέχρι και τα 260 χιλιόμετρα την ώρα, είναι ο ισχυρότερος τυφώνας που έχει πλήξει τις Φιλιππίνες την τελευταία τετραετία.

Σήμερα, Τρίτη, κατευθύνεται προς τα δυτικά, προς τη Θάλασσα της Ανατολικής Κίνας, όμως οι καταρρακτώδεις βροχές στο νησί Λουζόν συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου