"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αργεντινή: Το Μπουένος Άιρες, σκοπεύει να προσφύγει στα Ηνωμένα έθνη, για τις στρατιωτικές ασκήσεις, που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η Αγγλία, στα Φόκλαντ (ή Μαλβίνες για τους Αργεντινούς)

Η Αργεντινή σκοπεύει να προσφύγει στον ΟΗΕ για τις στρατιωτικές ασκήσεις που προτίθεται να κάνει στα νησιά Φόκλαντ...

Αργεντινή: Το Μπουένος Άιρες, σκοπεύει να προσφύγει στα Ηνωμένα έθνη, για τις στρατιωτικές ασκήσεις, που σχεδιάζει να πραγματοποιήσει η Αγγλία, στα Φόκλαντ  (ή Μαλβίνες για τους Αργεντινούς)
  1. Η Αργεντινή σκοπεύει να προσφύγει στον ΟΗΕ για τις στρατιωτικές ασκήσεις που προτίθεται να κάνει στα νησιά Φόκλαντ η Βρετανία, όπως δήλωσε σήμερα ο πρεσβευτής της χώρας στα Ηνωμένα Έθνη, Χόρχε Αργκέλο.
  2.     Το Μπουένος Άιρες διεκδικεί τα νησιά αυτά του νότιου Ατλαντικού, που στα ισπανικά αποκαλούνται Μαλβίνες. Για τον έλεγχο των νησιών αυτών ξέσπασε το 1982 ο πόλεμος μεταξύ Βρετανίας και Αργεντινής.
  3.     "Θα ζητήσουμε από το γενικό γραμματέα του ΟΗΕ να μοιράσει στα μέλη του Οργανισμού ένα αντίγραφο της διαμαρτυρίας μας" για το γεγονός αυτό που αποτελεί "μια νέα παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ", είπε ο Αργεντινός διπλωμάτης μιλώντας στο πρακτορείο Telam.
  4.     Η κυβέρνηση της Αργεντινής έχει ήδη διαμαρτυρηθεί από το Σάββατο στην πρεσβεία της Βρετανίας στο Μπουένος Άιρες, καλώντας το Λονδίνο να παραιτηθεί από τη διεξαγωγή των ασκήσεων στις οποίες θα περιλαμβάνονται και "εκτοξεύσεις πυραύλων από τα νησιά Μαλβίνες".
  5.     Ένας εκπρόσωπος του Φόρεϊν Όφις επιβεβαίωσε ότι προβλέπεται να γίνουν στρατιωτικές ασκήσεις, τις οποίες χαρακτήρισε "ρουτίνας", χωρίς να διευκρινίσει το πότε ακριβώς.
  6.     Στη διαμάχη παρενέβη σήμερα και ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, εκφράζοντας "την αλληλεγγύη του στο λαό και την κυβέρνηση της Αργεντινής". Ζήτησε μάλιστα από όλες τις χώρες της Λατινικής Αμερικής να μην στηρίξουν τις βρετανικές στρατιωτικές ασκήσεις και να μην παράσχουν "κανενός είδους βοήθεια στα πλοία και τα αεροπλάνα που θα συμμετάσχουν" σε αυτές.
  7.     Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας "απαίτησε" εξάλλου από τη Βρετανία "να σταματήσει τις απαράδεκτες αποικιοκρατικές ενέργειές της που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια την ηπείρου και την ειρήνη στην περιοχή". Οι ασκήσεις αυτές αποτελούν "μια νέα ιμπεριαλιστική επίθεση σε βάρος των κυρίαρχων δικαιωμάτων των Αργεντινών", σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου