"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Την βράβευση με το Νόμπελ Ειρήνης του Λιού Σιαομπό καταδικάζει σήμερα ο κινεζικός Τύπος, τη στιγμή που αντιφρονούντες, οι οποίοι γιόρτασαν το γεγονός, φέρονται να έχουν συλληφθεί από τις αρχές.
Σύμφωνα με την οργάνωση Υπερασπιστές των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Κίνα (CHRD) με έδρα το Χονγκ Κονγκ, η αστυνομία συνέλαβε δεκάδες υποστηρικτές του Λιού Σιαομπό που γιόρταζαν χθες τη βράβευσή του.
Η εφημερίδα Global Times γράφει πως η επιτροπή των Νόμπελ «ατιμάστηκε» και πως το βραβείο «υποβαθμίστηκε σε ένα πολιτικό εργαλείο που υπηρετεί αντικινεζικά συμφέροντα». «Για μια ακόμα φορά η επιτροπή των Νόμπελ έδειξε την αλαζονεία και την προκατάληψή της απέναντι σε μια χώρα που έχει σημειώσει τις τελευταίες τρεις δεκαετίας σημαντική πρόοδο στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα», επισημαίνει η εφημερίδα, αναφερόμενη και στην βράβευση με το Νόμπελ Ειρήνης του Δαλάι Λάμα το 1989.
«Κανείς από τους δύο (Νομπελίστες) δεν ανήκουν σε αυτούς που συνέβαλαν στην ειρήνη και την ανάπτυξη της Κίνας, τις τελευταίες δεκαετίες», υπογραμμίζει η εφημερίδα που πρόσκειται στο ΚΚ της χώρας. «Είναι προφανές πως το Νόμπελ Ειρήνης φέτος δόθηκε για να ερεθίσει την Κίνα, αλλά δεν θα το πετύχει. Η Κίνα θα αντισταθεί στις προσπάθειες επιβολής των δυτικών αξιών», καταλήγει το άρθρο.
Ο 54χρονος Λιού Σιαομπό, ένας από τους συγγραφείς της «Χάρτας 08» μανιφέστου που ζητά τον εκδημοκρατισμό της Κίνας, εκτίει ποινή κάθειρξης 11 χρόνων με την κατηγορία της «απόπειρας ανατροπής του καθεστώτος».
Από χθες το βράδυ, όσοι αναζητούσαν στο Διαδίκτυο κάτι σχετικό με το «Νόμπελ Ειρήνης» ή το όνομα «Λιού Σιαομπό» δεν έβρισκαν τίποτε, τα SMS με το όνομα του Νομπελίστα δεν έφταναν στον προορισμό τους και λογοκρισία επιβλήθηκε στα ρεπορτάζ ξένων τηλεοπτικών δικτύων, όπως το CNN και το TV5, για τη βράβευσή του. 
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου