"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Εκατοστά από τη σωτηρία οι μεταλλωρύχοι της Χιλής Μια ανάσα από την ελευθερία

Σε απόσταση αναπνοής από τη σωτηρία βρίσκονται οι 33 μεταλλωρύχοι στη Χιλή, που βρίσκονται παγιδευμένοι επί 66 ημέρες. Το ειδικό γεωτρύπανο έφτασε στη στοά όπου βρίσκονται και η έναρξη της προσπάθειας απεγκλωβισμού είναι θέμα 24ώρων. Ο πρόεδρος της Χιλής εξέφρασε την ελπίδα η διάσωση να έχει ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Η θετική εξέλιξη έλαβε χώρα στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) και προκάλεσε αντιδράσεις ενθουσιασμού στους συγγενείς των 33 εγκλωβισμένων.

Ωστόσο, οι προσπάθειες απεγκλωβισμού αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα, μιας και τα συνεργεία διάσωσης πρέπει να προχωρήσουν με πολύ προσοχή ώστε να μην τραυματίσουν τους εργάτες. Πρέπει ακόμη να είναι βέβαια ότι το πηγάδι απεγκλωβισμού είναι αρκετά σταθερό για να αντέξει.

Μία ειδική σήραγγα είναι αυτή που θα μεταφέρει τους μεταλλωρύχους στην ελευθερία.

Ο πρόεδρος της Χιλής Σεμπάστιαν Πινέρα δήλωσε ότι ελπίζει πως οι μεταλλωρύχοι θα απεγκλωβιστούν την επόμενη εβδομάδα.

Ο υπουργός Ορυχείων Λόρενς Γκόλμπορν προειδοποίησε ότι θα χρειαστούν τρεις έως οκτώ ημέρες πριν ξεκινήσει η επιχείρηση απεγκλωβισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου