"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Πακιστάν: Οκτώ νεκροί από πυραύλους αμερικανικού αεροσκάφους Έπληξαν κρησφύγετο ισλαμιστών μαχητών


Τουλάχιστον οκτώ ισλαμιστές μαχητές είναι νεκροί από πυραυλική επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στη ζώνη των φυλών στο Βόρειο Ουαζιριστάν.

Οι πύραυλοι έπληξαν κρησφύγετο μαχητών στην περιοχή Σέουα, 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης Μιρανσάχ.

Παράλληλα, οι Ταλιμπάν του Πακιστάν ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση του Σαββάτου εναντίον 29 βυτιοφόρων του ΝΑΤΟ, λέγοντας πως θα συνεχίσουν αν δεν σταματήσουν οι επιθέσεις μη επανδρωμένων αμερικανικών αεροπλάνων.

Ένοπλοι είχαν πυρπολήσει, για έκτη φορά σε διάστημα λίγο μεγαλύτερο της μιας εβδομάδας, 29 βυτιοφόρα του ΝΑΤΟ που μετέφεραν καύσιμα στην πολυεθνή δύναμη στο Αφγανιστάν.

Η επίθεση σημειώθηκε στη Μίτρι, 180 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Κουέτα, πρωτεύουσας της επαρχίας του Μπαλουχιστάν, πλούσια σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, στα σύνορα με το Ιράν και το Αφγανιστάν. Συνολικά οι Ταλιμπάν έχουν αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις σε 149 φορτηγά και βυτιοφόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου