"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Εμφάνιζε το γιο της ως καρκινοπαθή για να βγάζει χρήμα

 

Η ιστορία ακούγεται εξωπραγματική κι όμως είναι αληθινή. Η 47χρονη Carol Lynne Schnuphase από το Μίσιγκαν βρήκε έναν τραγικό τρόπο για να μαζεύει λεφτά εκμεταλλευόμενη το ίδιο της το παιδί. Άρχισε να λέει στην οικογένειά της αλλά και στην κοινότητα που ζούσε ότι ο 12χρονος γιος της Christopher είχε λευχαιμία.
Για να το κάνει πιο πειστικό έριχνε στο φαγητό του παιδιού της φάρμακα ώστε να τον κάνει να δείχνει άρρωστος, και μετά από κάποιο διάστημα του ξύρισε το κεφάλι και τα φρύδια και έλεγε ότι έγινε από τη χημειοθεραπεία.
Με αυτό το τρόπο ζήταγε λεφτά από τοπικές επιχειρήσεις και από την εκκλησία κάνοντας τους να πιστεύουν ότι βοηθάνε να σωθεί η ζωή ενός παιδιού. Ευαισθητοποιημένοι όλοι από την υποτιθέμενη τραγωδία της οικογένειας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν.
Το κόλπο της αποκαλύφθηκε από μία απροσεξία της σε κάτι που είπε σε κοντινό συγγενικό πρόσωπο. Όπως είπαν οι αρχές μετά την έρευνα κανένας από την οικογένειά της δεν γνώριζε την αλήθεια. Τους είχε πείσει και αυτούς ότι ο Christopher ήταν άρρωστος και πως πέθαινε.
H Carol αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 14 χρόνια ενώ ο Christopher ζει με ανάδοχη οικογένεια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου