"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Το θέμα των Ρομά έπληξε το προφίλ του Σαρκοζί

Tech tipsComputer Tricks
Το θέμα των Ρομά έπληξε το προφίλ του Σαρκοζί

Τα χαμηλότερα ποσοστά δημοτικότητας από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε την εξουσία καταγράφει ο Νικολά Σαρκοζί, εν μέσω των έντονων επικρίσεων της διεθνούς κοινής γνώμης και των συμπατριωτών του για την πολιτική που ασκεί απέναντι στους Ρομά.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εφημερίδας «Le Figaro», η οποία διεξήχθη από το ινστιτούτο TNS Sofres, το 72% των ερωτηθέντων δεν εμπιστεύεται το Σαρκοζί για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Γαλλία.
Το ποσοστό αυτό είναι κατά 5% μεγαλύτερο από τον προηγούμενο μήνα και το υψηλότερο από τότε που ανέλαβε την προεδρία το 2007.
Μόνο το 26% των ερωτηθέντων έχει εμπιστοσύνη στον Σαρκοζί για την επίλυση των προβλημάτων της χώρας, λιγότεροι κατά 3% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Η δημοσκόπηση έδειξε ότι η πρόσφατη στροφή προς τα δεξιά του Σαρκοζί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους νόμους και την τάξη και η σκληρή στάση του απέναντι στους μετανάστες, αύξησε κατά 4% του ποσοστού των οπαδών του ξενοφοβικού Εθνικού Μετώπου που επιδοκιμάζουν την πολιτική του Γάλλου προέδρου.
Ωστόσο, η δημοτικότητά του μεταξύ των πιο συντηρητικών ψηφοφόρων μειώθηκε κατά 5%.
Ίσως το πιο ανησυχητικό για τον Σαρκοζί ενόψει των εκλογών του 2012 είναι το γεγονός ότι το 60% των Γάλλων άνω των 65 ετών, που ήταν και οι πιο ένθερμοι υποστηρικτές του, δεν τον εμπιστεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου