"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Η τελευταία επιθυμία της Δούκισσας



“Έφυγε” ευτυχισμένη όπως λένε οι δικοί της γιατί πρόλαβε να δει τον γιο της γαμπρό αλλά και το πρώτο της εγγονάκι έστω και αν δεν το χάρηκε όπως η ίδια θα ήθελε.


Η “πραγματική κυρία της νύχτας” όπως την αποκαλούσαν συνάδελφοι και φίλοι έφυγε χθες τα ξημερώματα απο την ζωή, μετά απο μια μάχη 18 χρόνων με τον καρκίνο. Έφυγε όμως ευτυχισμένη γιατί πρόλαβε
να δει γαμπρό τον πρωτότοκο γιο της Κυριάκο Παπαδάκο στο πλευρό της εκλεκτής της καρδιάς του Μαριάννας. Είδε όμως και το πρώτο της εγγονάκι να μπαίνει στην κολυμπήθρα.

Μαζί με την Μαρινέλλα στο γάμο του γιου της. Οι δύο τραγουδίστριες ήταν φίλες χρόνια. Μαζί με την Μαρινέλλα στο γάμο του γιου της. Οι δύο τραγουδίστριες ήταν φίλες χρόνια.
Όμως δεν πρόλαβε η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια να πάει αυτό το ταξίδι που τόσο επιθυμούσε εδώ και χρόνια η ψυχή της.
“Να αναρρώσω και να πάλε όλοι μαζί μια κρουαζιέρα στην Καραϊβική” έλεγε στα παιδιά της. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε όμως θα μείνει στις καρδιές όλων μας ως η “κυρία” του λαϊκού τραγουδιού γιατί όπως λένε όλη ήταν μια πραγματική Κυρία!


Μαζί με τον γιο της Κυριάκο. Μαζί με τον γιο της Κυριάκο.
Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε το πανελλήνιο ακόμη και αυτούς που δεν ακούνε τέτοια τραγούδια. Βρισκόταν σε καταστολή στο νοσοκομείο “Μετροπόλιταν” όπου είχε εισαχθεί εσπευσμένα την περασμένη Παρασκευή λόγω προβλημάτων στο ισχίο της και επειδή η κατάσταση της υγείας της ήταν βεβαρημένη από τον καρκίνο δεν άντεξε.
Εδώ και δέκα περίπου μήνες οι γιατροί είχαν αποκαλύψει στα παιδιά της ότι είχε έξι μήνες ζωή. Ο Θεός όμως της χάρισε άλλους τέσσερις. Ο Κυριάκος και ο Δημήτρης, τους οποίους απέκτησε από τον δεύτερο της γάμο, κουβαλούσαν τον μεγάλο σταυρό. Δεν είχαν πει τίποτα στη μητέρα τους. Εκείνη όμως το ένιωθε. Αλλά ήταν τόσο υπερήφανη και αξιοπρεπής που ποτέ δεν παραπονέθηκε με ότι της συνέβη.
“Φοβάμαι τον θάνατο”
Η ίδια ήταν πολύ δυνατή όμως φοβόταν τον θάνατο. “Φοβάμαι τον θάνατο. Θέλω να φύγω στον ύπνο μου”, είχε πει η Δούκισσα σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση της. Και ξεψύχησε, χθες τα ξημερώματα, ενώ κοιμόταν.
Η κηδεία της μεγάλης τραγουδίστριας θα γίνει αύριο Σάββατο στις 13:00 από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου