"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Πλατεία… Λαθρομεταναστών!


attiki_1Η κατάσταση στην Πλατεία Αττικής έχει φτάσει στο απροχώρητο. Τη στιγμή που οι κάτοικοι στην Άγιο Παντελεήμονα, κατάφεραν μέσω συνεχούς περιφρούρησης και κινητοποιήσεων, να «μαζέψουν» κάπως τα πράγματα στη γειτονιά τους.

Οι γείτονές τους στην Πλατεία Αττικής, δοκιμάζουν και εκείνοι τα «αγαθά» της υπολιτισμικότητας.
Έγκλημα, ανασφάλεια, βρώμα και δυσωδία, κατάληψη της Πλατείας αλλά και της ευρύτερης περιοχής από ορδές κυρίως Αφγανών, που φτάνουν εκεί μεταμεσονύκτιες ώρες, με… πούλμαν, κουβαλώντας σε μεγάλες μαύρες σακούλες σκουπιδιών, τα υπάρχοντά τους!

Οι δε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις κατά γυναικών στην περιοχή, είναι αμέτρητες. Οι γυναίκες έχουν αναγκαστεί να κυκλοφορούν πλέον χωρίς κοσμήματα, γιατί οι μετανάστες τους επιτίθενται και αποσπούν βιαίως δαχτυλίδια, σταυρούς και φυσικά και κινητά τηλέφωνα.
Πλατεία Αττικής, ώρα μηδέν
attiki_2Όλα δείχνουν ότι στην Πλατεία Αττικής, γίνεται μια συστηματική απόπειρα αφελληνισμού της, με τη δημιουργία συνθηκών γκέτο.
Όμως, όπως όλα δείχνουν, παίζεται και ένα παιχνίδι με την τοπική αγορά ακινήτων… Όπως και να έχει, το ρεπορτάζ λέει τα κάτωθι: κάθε ημέρα καταφτάνουν στην περιοχή δεκάδες λαθρομετανάστες, με… πούλμαν, τα οποία αφήνουν τους επιβάτες τους στη Λιοσίων, στο κάτω μέρος της Πλατείας.
Η ΕΛΑΣ γνωρίζει, αλλά στην περίπτωση αυτή, για άγνωστους λόγους (άνωθεν εντολές;), δεν παρεμβαίνει για να εξαρθρώσει το δουλεμπορικό κύκλωμα, που λυμαίνεται την περιοχή.
Ακολούθως, οι αφιχθέντες εγκαθίστανται προσωρινά στο χώρο της Πλατείας, ο οποίος ούτως ή άλλως τελεί υπό μόνιμη κατάληψη. Σημειωτέον ότι οι κάτοικοι και τα παιδιά τους, έχουν εδώ και καιρό εγκαταλείψει κάθε σκέψη για περίπατο και για παιχνίδι εκεί, καθώς με το που εμφανίζονται, δέχονται προπηλακισμούς και επιθέσεις.
«Η Πλατεία δεν μας ανήκει πια, έχουμε περιοριστεί στα σπίτια μας, όσοι μείναμε, υπό καθεστώς φόβου και τρομοκρατίας», μας λένε με παράπονο, προσθέτοντας ότι όσοι μπορούν παίρνουν τα μπογαλάκια τους και φεύγουν.
«Λίγοι μείναμε, οι ξένοι πλέον υπερτερούν», λένε στην «ΕΩ» οι κάτοικοι που μας επισκέφθηκαν. Όμως, λένε ότι οι λαθρομετανάστες δεν σέβονται και τις εκκλησίες μας, επιδεικνύοντας θρησκευτικό φανατισμό και μισαλλοδοξία: «Ουρούν απέξω και πετούνε εκεί σκουπίδια», μας λένε με θυμό οι κάτοικοι.
Κύκλωμα διακίνησης και εκμετάλλευσης
attiki_7Πάμε παρακάτω: αφού διανυκτερεύσουν στην Πλατεία, απλώνοντας κάτω κιλίμια, οι λαθρομετανάστες δέχονται την επίσκεψη Αφγανών και Πακιστανών «αρμοδίων», οι οποίοι «μεριμνούν» για τη διοχέτευσή τους σε οικήματα της περιοχής, είτε ακατοίκητα που έχουν καταληφθεί, είτε σε πολυκατοικίες, όπου σε δυάρια στοιβάζονται 50-60 πολλές φορές, άτομα, διαβιώντας σε υγειονομικά απαράδεκτες συνθήκες.
«Υπάρχει ένα σπίτι στην Άδμητου, μέσα στο οποίο διαμένουν 70 άτομα. Τις προάλλες έγινε φασαρία. Έχει εδώ δυάρια με 60-70 άτομα μέσα στο καθένα». Φυσικά, αυτά που αντικρίζουν οι κάτοικοι από τα παράθυρά τους σε παρακείμενα οικήματα και σε καθημερινή βάση, δεν περιγράφονται…
«Η περιοχή (σ. σ. Πλατεία Αττικής) κάποτε ήταν από τις καλύτερες. Το πρόβλημα ξεκίνησε με τις αφίξεις Αλβανών, κατόπιν Ρουμάνων, ήρθαν Πακιστανοί, αλλά τώρα έχει έρθει πολύ μεγάλος αριθμός Αφγανών. Τρώνε, κοιμούνται, ουρούν, πιάνουνε τις πλατείες, διώχνουν τους Έλληνες, φτάνουν στο σημείο να μας κυνηγάνε.
Τα ελληνικά μαγαζιά μαραζώνουν και πέφτουν αργά ή γρήγορα στα χέρια κυρίως Πακιστανών. Εδώ στην Πλατεία Αττικής έχουν μείνει ανοικτά μόλις δύο-τρία ελληνικά μαγαζιά, δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουν. Υπάρχει πολλή βία, κατακλέβουν οι λαθρομετανάστες τον κόσμο κυρίως τις γυναίκες.
“Τρώγονται” όμως και μεταξύ τους, με αυτοσχέδια όπλα, όπως ξύλα με καρφιά. Κάποιοι Αφγανοί, πουλούν ανοικτά και χωρίς να παίρνουν προφυλάξεις, ναρκωτικά. Όλοι αυτοί εν δουλεύουν, κάθονται από το πρωί μέχρι το βράδυ στην Πλατεία». 
Η Πολιτεία ευνοεί τη λαθρομετανάστευση 
attiki_8Σύμφωνα με τους κατοίκους, «η ΕΛΑΣ έχει υποτυπώδη παρουσία». «Έρχεται, κοιτάζει και φεύγει», μας λένε. Όταν συλλαμβάνει αλλοδαπούς, τα δικαστήρια όπου παραπέμπονται τους δίνουν προθεσμία 30 ημερών να εγκαταλείψουν τη χώρα και τους αφήνουν ελεύθερους.
Φυσικά, αυτοί δεν φεύγουν. Εξάλλου, το τελευταίο που επιθυμούν είναι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Όσες φορές οι κάτοικοι έχουν σπεύσει στην ΕΛΑΣ να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση και να ζητήσουν τη συνδρομή της, ακούν τους αστυνομικούς να τους λένε: «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, από πάνω από την κυβέρνηση μας δένουν τα χέρια.
Μας έχουν πει “ούτε να τους αγγίζετε”». Επίσης, όπως λένε οι κάτοικοι, «εμφανίζονται συνέχεια στην Πλατεία στελέχη μη κυβερνητικών οργανώσεων, που μοιράζουν στους λαθρομετανάστες χρήματα, τρόφιμα και παιχνίδια για τα μικρά».
Υπόγεια τζαμιά
«Υπάρχει ένα υπόγειο τζαμί στην Αριστομένους, αλλά υπάρχουν υπόγεια τζαμιά και αλλού», λένε στην «ΕΩ» οι κάτοικοι. «Δεν μπορούμε πλέον άλλο αυτή την κατάσταση», μας λένε σκυθρωποί και δακρυσμένοι...
«Για κάποιους από εμάς είναι πολύ δύσκολο ως αδύνατο να φύγουμε. Τι θα απογίνουμε;», ρωτούν με απόγνωση. «Προσπαθούμε μαζί με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα, οι οποίοι μας βοηθούν, να σώσουμε τις Πλατείες μας».
Η κραυγή αγωνίας των κατοίκων όμως, δεν φαίνεται να φτάνει στους εθνομηδενιστές ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου… Αυτοί έχουν άλλες προτεραιότητες.
Νίκος Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου