"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Αύριο η απόφαση για τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου

Από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστηρίο Άμφισσας αναμένεται να εκδοθεί αύριο η απόφαση για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.
Η δίκη είχε ξεκινήσει στις 15 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου, ύστερα από 84 συνεδριάσεις.
Ο εισαγγελέας της Έδρας, Χαράλαμπος Λακαφώσης, έχει εισηγηθεί την ενοχή και των δύο κατηγορουμένων, Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο και χωρίς ελαφρυντικά.
Αν η πρότασή του γίνει δεκτή, ο Επαμ. Κορκονέας, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, ενώ ο συγκατηγορούμενός του, που κατηγορείται για απλή συνέργεια, αντιμετωπίζει κάθειρξη από δέκα έως είκοσι χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου