"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Ρόλο μεσολαβητή θέλει η Σερβία

Η Σερβία βρίσκεται σε ετοιμότητα για να μεσολαβήσει στη διένεξη Αθήνας-Σκοπίων για το όνομα της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της Σερβίας Μπόρις Τάντιτς.
Ο πρόεδρος της Σερβίας είχε συνάντηση στο Βελιγράδι με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ, Τζόρτζε Ιβάνοφ, με τον τελευταίο να πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα.

Στη συνέντευξη Τύπου των δύο προέδρων, ο Μπόρις Τάντιτς εξέφρασε την ελπίδα ότι θα λυθεί σύντομα το ζήτημα του ονόματος και προσφέρθηκε να βοηθήσει, διότι αποτελεί «πρόβλημα που συνδέεται με την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», ανέφερε. Εξέφρασε, επίσης, την επιθυμία να λάβει γρήγορα η ΠΓΔΜ ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων από την ΕΕ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου