"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ένοχος ο Σαουδάραβας πρίγκιπας

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Abdulaziz bin Nasser al-Saud για τη δολοφονία του υπηρέτη του Bandar Abdulaziz, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Guardian.
Ο πρίγκιπας αντιμετώπισε κατηγορίες για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του άτυχου υπηρέτη και εραστή του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Φεβρουάριο στο ξενοδοχείο Landmark του Λονδίνου. Από τις κάμερες του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο πρίγκιπας είχε κακοποιήσει το θύμα βάναυσα και στο ασανσέρ, λίγες ημέρες νωρίτερα.
Ο "γαλαζοαίματος" είχε αρνηθεί τις κατηγορίες του φόνου, ενώ υποστήριξε ότι δεν είχε σεξουαλικές σχέσεις με το θύμα, προσθέτοντας ότι έχει σχέση με κοπέλα στην Σαουδική Αραβία.
Στο άκουσμα της απόφασης, που επισείει πολύχρονη φυλάκιση, ο πρίγκιπας δεν αντέδρασε. Στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην πατρίδα του, τον περιμένουν χειρότερα. Η ομοφυλοφιλία τιμωρείται με εκτέλεση, γι' αυτό το λόγο οι δικηγόροι του προσπάθησαν να ανατρέψουν τα στοιχεία που αποδείκνυαν τις σεξουαλικές του σχέσεις με το θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου