"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Υπόθεση παιδοφιλίας στην Βρετανία

Δύο δεκαπεντάχρονα παιδιά καταδικάστηκαν στη Βρετανία για τη δολοφονία του υπόπτου για παιδοφιλία, Robert Daley. Το 15χρονο αγόρι κρίθηκε ένοχο για φόνο, ενώ το 15χρονο κορίτσι για ανθρωποκτονία.
Το 45χρονο θύμα είχε βρεθεί μαχαιρωμένο πέντε φορές στο σπίτι του στο Λονδίνο, τον περασμένο Απρίλιο. Το κατηγορητήριο των παιδιών ανέφερε ότι η πρόθεσή τους ήταν «να του δώσουν ένα καλό μάθημα».
Ο άνδρας είχε κατηγορηθεί για μακροχρόνια σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας, της αδελφής της και μιας ακόμη γυναίκας. Λόγω έλλειψης στοιχείων, όμως, οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Ο Daley συνέχισε να στέλνει ενοχλητικά μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα των κοριτσιών.
Η συνέχεια δόθηκε με τα 15χρονα να φθάνουν στο διαμέρισμα του άνδρα, όπου ξέσπασε ο καυγάς που κατέληξε στο θανάσιμο μαχαίρωμα του θύματος.
Τα παιδιά είχαν αρνηθεί την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αφού επικαλέστηκαν ότι βρισκόντουσαν σε άμυνα, καθώς ο άνδρας είχε αρπάξει την κοπέλα από το λαιμό και προσπαθούσε να την πνίξει.
Η ποινή των παιδιών θα ανακοινωθεί στις 17 Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου