"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε μικροπωλητές σε φανάρι

Δυο μετανάστες από το Μπαγκλαντές, παρέσυρε και τραυμάτισε με το αυτοκίνητο του 26χρονος στο Ηράκλειο Κρήτης αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην επιμονή του ενός, να του πουλήσει ένα αναπτήρα.
Το περιστατικό έγινε σε φανάρι της λεωφόρου Ικάρου στην περιοχή του Πόρου. Οι δύο μετανάστες 31 και 35 χρονών τραυματίστηκαν ενώ ο οδηγός έσπευσε να εξαφανιστεί, όμως για κακή του τύχη, τόσο μπροστά όσο και πίσω από το αυτοκίνητο του βρισκόταν άντρες της ομάδας «Δίας» που τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν στην παραλιακή.
Ο 26χρονος αρνείται ότι παρέσυρε τους δύο μετανάστες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αυτοκίνητο του 26χρονου, βρέθηκαν μια μαγκούρα και ένας πυροκροτητής ενώ δεν έχει απασχολήσει άλλη φορά τις αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου