"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Στους 26 ανέβηκαν οι νεκροί που εγκλωβίστηκαν σε κινεζικό ανθρακωρυχείο Οι διασώστες συνεχίζουν τις προσπάθειες για να προσεγγίσουν άλλους 11 που έχουν παγιδευτεί

Στους 26 ανέβηκαν οι νεκροί, που εγκλωβίστηκαν σε κινεζικό ανθρακωρυχείο, ενώ οι διασώστες συνεχίζουν τις απεγνωσμένες προσπάθειες για να προσεγγίσουν άλλους έντεκα, που έχουν παγιδευτεί σε βάθος από 50 έως 80 μέτρα, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ.

Η πυκνή καρβουνόσκονη στις στοές του ορυχείου στην πόλη Γιουσού δυσχεραίνει τις σωστικές προσπάθειες, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Νέα Κίνα, ενώ πρόβλημα αποτελούν και οι υψηλές συγκεντρώσεις αερίου, σύμφωνα με το China News Service, που επικαλείται τον επικεφαλής ομάδας διασωστών.

Οι 26 εργαζόμενοι πιθανολογείται ότι πέθαναν από ασφυξία, έπειτα από διαρροή αερίου νωρίς χθες .

Άλλοι 239 κατάφεραν να βγουν από το ορυχείο με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Νέα Κίνα, παρόμοια διαρροή αερίου στο ίδιο ορυχείο είχε στοιχίσει τη ζωή 23 εργαζόμενων το 2008.

Τα ορυχεία -και ειδικά τα ανθρακωρυχεία- στην Κίνα είναι διαβόητα για τα ανεπαρκή και καταστρατηγούμενα μέτρα εργασιακής ασφάλειας και τα συχνά δυστυχήματα.

Τουλάχιστον 2.600 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τέτοια συμβάντα το 2009, κατά τον επίσημο απολογισμό, που μη κυβερνητικές οργανώσεις θεωρούν χαμηλότερο από τον πραγματικό.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να βελτιώσει την κατάσταση δεν απέδωσε.

Το πρώτο εξάμηνο του 2010, σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία ασφάλειας στην εργασία, σημειώθηκαν 341 θάνατοι σε 81 δυστυχήματα μόνο σε ανθρακωρυχεία. 

Υ.Γ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ  ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΘΩΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ .....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙΑ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ, ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ 
ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΕΙΠΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου