"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Άγκυρα: Πέταξαν παπούτσι στον Γουέν Τζιαμπάο Έγινε στόχος διαμαρτυρίας περίπου 100 Ουιγούρων


Στόχος διαμαρτυρίας περίπου 100 Ουιγούρων οι οποίοι πέταξαν παπούτσι στο αυτοκίνητό του έγινε ο Κινέζος πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο ο οποίος βρίσκεται στην Άγκυρα στα πλαίσια επίσημης επίσκεψής του στη Τουρκία.    

Η Τουρκία είναι ο τελευταίος σταθμός της ευρωπαϊκής περιοδείας του Κινέζου
πρωθυπουργού στη διάρκεια της οποίας επισκέφθηκε την Ελλάδα, το Βέλγιο και την Ιταλία.

Ο Γουέν Τζιαμπάο έγινε δεκτός από τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει περίπου δέκα συμφωνίες στους τομείς του εμπορίου, των μεταφορών, της ενέργειας, των τηλεπικοινωνιών και του πολιτισμού.

«Ελπίζω ειλικρινά ότι η επίσκεψη αυτή θα ενισχύσει την αμοιβαία πολιτική εμπιστοσύνη και τη διμερή συνεργασία προς όφελος και των δυο χωρών και ότι θα ανοίξει μια νέα σελίδα στις φιλικές σινο-τουρκικές σχέσεις», τόνισε ο Κινέζος πρωθυπουργός κατά την άφιξή του στην Αγκυρα αργά το βράδυ.

Ο Κινέζος πρωθυπουργός έγινε ωστόσο στόχος διαμαρτυρίας περίπου 100 Ουιγούρων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το ξενοδοχείο στο οποίο κατέλυσε, για να καταγγείλουν τη μεταχείριση από την Κίνα της τουρκόφωνης, μουσουλμανικής αυτής μειονότητας στην κινεζική περιοχή Σιντζιάνγκ.

Η αστυνομία εμπόδισε τους διαδηλωτές να πλησιάσουν το ξενοδοχείο, ενώ ένα παπούτσι που εκτοξεύθηκε εναντίον του αυτοκινήτου του Γουέν δε βρήκε το στόχο του.

Αύριο ο Κινέζος πρωθυπουργός θα έχει συνομιλίες με τον Τούρκο πρόεδρο Αμπντουλάχ Γκιουλ, θα συναντηθεί με τούρκους επιχειρηματίες και θα επισκεφθεί ιστορικές τοποθεσίες πριν αναχωρήσει από την Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου