"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Η ιρανο-ολλανδέζα Σαχρά Μπαχραμί εκτελέστηκε σήμερα το πρωί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, ανακοίνωσε ο διαδικτυακός τόπος της κρατικής ιρανικής τηλεόρασης, επικαλούμενος ανακοινωθέν του γραφείου του εισαγγελέα της Τεχεράνης.

«Μία λαθρέμπορος ναρκωτικών....
επονομαζόμενη Σαχρά Μπαχραμί η οποία είχε καταδικαστεί για πώληση και κατοχή ναρκωτικών απαγχονίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου», σύμφωνα με το ανακοινωθέν το οποίο επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός.

Στις 5 Ιανουαρίου, η Ολλανδία είχε ζητήσει «διευκρινίσεις» από το Ιράν για την ιρανο-ολλανδέζα, εκδηλώνοντας την «ανησυχία» της.


Η Σαχρά Μπαχραμί, 46 ετών, καταδικάστηκε σε θάνατο στις 2 Ιανουαρίου για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, σύμφωνα με την ολλανδική ραδιοφωνία που επικαλείται την κόρη της Μπαχραμί.


Η Σαχρά Μπαχραμί, που είχε συλληφθεί το Δεκέμβριο του 2009 στην Τεχεράνη ενώ συμμετείχε σε αντικυβερνητική διαδήλωση, κατηγορείτο επίσης για συμμετοχή σε ένοπλη οργάνωση κατά της κυβέρνησης, έγκλημα το οποίο επισύρει επίσης την ποινή του θανάτου, σύμφωνα πάντα με την κόρη της. 
zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου