"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κράτος χάλια

Σύμφωνα με δήλωση του κ Αθανάσιου Νάκου, στελέχους της Νέας Δημοκρατίας, στην ραδιοφωνική εκπομπή των κυριών Λυριτζή και Οικονόμου, την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, ένα στέλεχος του ακροαριστερού κόμματος ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ένα στέλεχος του επίσης ακροαριστερού ΣΥΡΙΖΑ και ένα ακόμη άτομο της αριστεράς(ίσως αναρχικός;), είναι εκείνοι οι οποίοι ανέλαβαν την οργάνωση της μεταφοράς των παρανόμων μουσουλμάνων μεταναστών στην Αθήνα, με τα γνωστά επακόλουθα. Σύμφωνα με τον κύριο Νάκο, υπάρχουν και τα προσωπικά στοιχεία των ανωτέρω ακροαριστερών.

Οι ''φιλάνθρωποι'' και ''φιλεύσπλαχνοι'' κύριοι ανέλαβαν την δημιουργία κατάληψης στο κτίριο της 5ης μεραρχίας στα Χανιά της Κρήτης (το οποίο ανήκει στο πολυτεχνείο), οργάνωσαν, ενημέρωσαν, χρηματοδότησαν και διακίνησαν τους λαθραίους μετανάστες και πέτυχαν τον αντικειμενικό τους στόχο που δεν ήταν άλλος από την κατάληψη της Νομικής σχολής Αθηνών. Η επιλογή της Νομικής όμως δεν ήταν τυχαία. Θα μπορούσαν να είχαν επιλέξει την πανεπιστημιούπολη ,που αντικειμενικά λόγω διαφορετικής χωροταξικής υποδομής , μπορεί να φιλοξενήσει πολύ περισσότερα άτομα και ακόμα πιο. άνετα. Όμως επέλεξαν την Νομική, την σχολή από την οποία δημιουργούνται και γεννιούνται δικηγόροι, εισαγγελείς, δικαστές, σύμβολα του. όποιου σύγχρονου κράτους. Με το ''έτσι θέλω'' και με μια σοβιετικού τύπου πολιτική λογική, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα το αίτημα των αλλοδαπών να νομιμοποιηθούν, κατέλαβαν ένα δημόσιο ίδρυμα στο κέντρο της πρωτεύουσας! Τυχαίο επίσης, δεν είναι και το γεγονός πως όλοι οι μετανάστες είναι μουσουλμάνοι. Δεν επελέγησαν αλβανοί, μαύροι, Ευρωπαίοι ή συνδυασμός αυτών κλπ. Επελέγησαν μουσουλμάνοι, κάτι που εγείρει περεταίρω ερωτήματα σχετικά με τις προθέσεις των ακροαριστερών.

Εδώ λοιπόν έχουμε συγκεκριμένα ερωτήματα σχετικά με το αν η αστυνομία, την οποία χρυσοπληρώνουμε, αντιλήφθη την ''κόκκινη επιχείρηση''. Εάν κατάλαβαν εξ αρχής το σχέδιο και τις διαθέσεις των ακροαριστερών, γιατί δεν έκαναν κάτι να τις ανακόψουν; Εάν πάλι έκαναν κάτι, προφανώς αυτό δεν ήταν αρκετό. Ή δηλαδή, η αστυνομία είναι ανίκανη να αντιληφθεί την μαζική διακίνηση λαθρομεταναστών ή είχε κέρδος και όφελος και άφησε τους δράστες να πράξουν τα σχέδια τους ή ασκήθηκαν πιέσεις στα στελέχη της και τους άφησαν ανενόχλητους να μπουν σε ένα καράβι, να φτάσουν στον κεντρικό λιμένα της χώρας και από εκεί σε ένα ίδρυμα, σύμβολο για το Ελληνικό κράτος. Κατά τα άλλα μηδενική ανοχή στο έγκλημα.
Με ανοιχτό το στόμα ολόκληρη η χώρα, παρακολουθεί τους ιδεολογικούς συντρόφους των δολοφόνων της MARFIN ,να καταλύουν κάθε έννοια έννομης τάξης, να ξεγελούν και να χλευάζουν τα σώματα ασφαλείας και να διασύρουν, για πολλοστή φορά, μια ολόκληρη χώρα, αποκρύπτοντας τις ιδεοληπτικές τους θέσεις, ισχυριζόμενοι την ανθρώπινη ευαισθησία, προσβάλλοντας ακόμα και τους εκπαιδευτικούς θεσμούς του τόπου.

Τα ερωτήματα πολλά, ο θεσμός του ασύλου παρωχημένος, η κοινωνία σε κατάσταση ιδιαιτέρως έκρυθμη και η κυβέρνηση σε μια φθίνουσα πορεία. Στρουθοκαμηλισμός, αρτηριοσκλήρωση, δειλία, ανικανότητα, ατομικισμός, είναι τα στοιχεία που εκφράζουν το σημερινό κράτος. Το κράτος για το οποίο, έχυσαν αίμα γενιές και γενιές, αν και ο τηλεοπτικός δίαυλος ΣΚΑΙ έχει μάλλον άλλη άποψη.

Γκουρνέλος Αθανάσιος

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου