"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Κλοπή στοιχείων πρόσβασης λογαριασμών Facebook από το κράτος!

facebook retains information from deleted accounts are your details safe Κλοπή στοιχείων πρόσβασης λογαριασμών Facebook από το κράτος!
Πριν από ένα μήνα και λιγότερο, ο Chief Security Officer του Facebook Joe Sullivan, παρατήρησε σειρά παράξενων ενεργειών να συμβαίνουν στην...
Τυνησία όσον αφορά τους λογαριασμούς του Facebook.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε πρόσφατα και όσο απίστευτο και αν ακούγεται, έγινε προσπάθεια μαζικής κλοπής κωδικών πρόσβασης λογαριασμών Facebook υποκινούμενη από την κυβέρνηση της Τυνησίας.
Η λογοκρισία φαίνεται ως ο σημαντικότερος λόγος που οδήγησε στη μαζική κλοπή κωδικών πρόσβασης.
Πολίτες της Τυνησίας, bloggers και ακτιβιστές χρησιμοποιούσαν το Facebook για να ενημερώνουν άμεσα τον κόσμο σχετικά με τις αναταραχές που λάμβαναν χώρα το τελευταίο διάστημα.
Ύστερα από έρευνες που διεξήγαγε η ομάδα ασφάλειας του Facebook διαπιστώθηκε ότι κάτι πολύ κακό συνέβαινε. Οι κρατικοί διαδικτυακοί πάροχοι εκτελούσαν κακόβουλο κώδικα ο οποίος κατέγραφε τα στοιχεία πρόσβασης των χρηστών που εισάγονταν σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.
Η ομάδα του Facebook εργάστηκε τάχιστα για να βρει τη λύση με την οποία θα διασφαλίζονταν και πάλι οι χρήστες που είχαν επηρεαστεί από τη συγκεκριμένη κακόβουλη ενέργεια, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει αποστάσεις από το πολιτικό ζήτημα που είχε προκύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου