"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ο Spiderman μοιράζει φαγητό σε άστεγους


Ο φιλάνθρωπος Βρετανός που φοράει τη στολή κάθε βράδυ - Δείτε το βίντεο

Εργάζεται ως μπάρμαν και όταν σχολάει, φοράει τη στολή του Spiderman, «γλιστράει» στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ και φροντίζει κάθε άστεγοw της πόλης να έχει φαγητό. Ο Βρετανός, επιθυμεί να μείνει ανώνυμος, είναι μόλις 20 ετών και έχει γίνει γνωστός ως ο «Spiderman του Μπέρμιγχαμ».

«Ελπίζω η δουλειά μου να δείξει στους άλλους ότι όλοι χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας-άσχετα με την κατάστασή τους», λέει ο νεαρός «έμαθα ότι όλοι είμαστε ίδιοι και πρέπει να βοηθάμε αλλήλους όπως τους καλούς μας φίλους», σημειώνει μιλώντας στην Huffington Post.

Ο 20χρονος ασχολείται με τον εθελοντισμό εδώ και αρκετά χρόνια, και μόλις πριν ένα μήνα ξεκίνησε να κάνει αυτές τις νυχτερινές εξορμήσεις. Ξεκινά τα βράδια του κατά τις 9, αγοράζοντας σάντουιτς με δικά του λεφτά. Ακολούθως, πάντα με τη στολή, αρχίζει και τα μοιράζει στους άστεγους.Ο ίδιος, θέλοντας να δικαιολογήσει την επιλογή της στολής, λέει ότι το κάνει για να τραβήξει το ενδιαφέρον για το σκοπό του. «Όταν μοίραζα φαγητό χωρίς τη στολή, κανείς δεν έδινε σημασία. Αλλά όταν βλέπουν τον Spiderman, αρχίζουν και με ρωτούν και δείχνουν ενδιαφέρον για τη δράση μου. Το πιο σημαντικό είναι ότι εμπνέονται για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους».

1 σχόλιο:

  1. H Μεγάλη Ληστεία της Ελλάδας 1981-2011
    http://greek-leaks.blogspot.gr/2016/09/h-1981-2011_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή