"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Οι μεγαλύτερες βομβιστικές επιθέσεις στη Ρωσία




Η επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 35 άνθρωποι και να τραυματιστούν 180  ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά αιματηρών, πολύνεκρων επιθέσεων που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία εναντίον πολιτών.
Οι μεγαλύτερες επιθέσεις των τελευταίων ετών έχουν ως εξής:
13 Σεπτεμβρίου 1999: 118 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από βομβιστική επίθεση σε κτήριο στη νοτιοανατολική Μόσχα. Άλλες πέντε επιθέσεις στο διάστημα 31 Αυγούστου-16 Σεπτεμβρίου στοίχισαν τη ζωή σε 293 άτομα.
23/26 Οκτωβρίου 2002: Τσετσένοι κομάντος με βαρύ οπλισμό και με μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών παίρνουν ομήρους 800 θεατές και ηθοποιούς μέσα στο θέατρο Ντουμπρόφκα της Μόσχας. Από την επίθεση των ρωσικών δυνάμεων χάνουν τη ζωή τους 130 άνθρωποι, οι περισσότεροι λόγω ασφυξίας από τα αέρια που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη διάσωση των ομήρων.
5 Ιουλίου 2003: Διπλή επίθεση αυτοκτονίας στη Μόσχα, σε μια ροκ συναυλία, με δράστες δύο γυναίκες. Χάνουν τη ζωή τους 15 άνθρωποι και άλλοι 50 τραυματίζονται.
5 Δεκεμβρίου 2003: Σε επίθεση αυτοκτονίας εναντίον τρένου στη νοτιοδυτική Ρωσία σκοτώνονται 46 άνθρωποι. Την ευθύνη ανέλαβε ο Τσετσένος αυτονομιστής ηγέτης Σαμίλ Μπασάγιεφ.
6 Φεβρουαρίου 2004: Επίθεση με εκρηκτικά στο μετρό της Μόσχας, την ευθύνη για την οποία αναλαμβάνει μια άγνωστη έως τότε τσετσενικη οργάνωση, η "Γκαζοτάν Μουρντάς". 41 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.
24 Αυγούστου 2004: Δύο γυναίκες καμικάζι, ζωσμένες με εκρηκτικά, επιβιβάζονται σε δύο αεροσκάφη και τα ανατινάζουν εν πτήσει στα νότια της Μόσχας και στη νοτιοδυτική Ρωσία. Συνολικά σκοτώνονται 90 άνθρωποι.
1/3 Σεπτεμβρίου 2004: Περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι κρατούνται όμηροι σε ένα σχολείο του Μπεσλάν, στη Βόρεια Οσετία, από Τσετσένους αντάρτες. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης των ρωσικών δυνάμεων για την απελευθέρωση των ομήρων σκοτώνονται περισσότερα από 330 άτομα.
27 Νοεμβρίου 2009: Από επίθεση εκτροχιάζεται το τρένο Νέφσκι Εξπρές που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Μόσχα-Αγία Πετρούπολη και σκοτώνονται 28 επιβάτες.
29 Μαρτίου 2010: Διπλή επίθεση αυτοκτονίας, που αποδίδεται σε δύο γυναίκες καμικάζι στο μετρό της Μόσχας. Σαράντα άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.
9 Σεπτεμβρίου 2010: Από επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο στο Βλαντικαφκάζ της Βόρειας Οσετίας τραυματίζονται θανάσιμα 17 άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου