"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Το δράμα του Πύρρου Δήμα


Το δυστύχημα που βύθισε στο πένθος την οικογένειά του

Δύσκολες ώρες περνά ο Πύρρος Δήμας. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών προσπαθεί να συνέλθει από τον άδικο χαμό του αγαπημένου του ανιψιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το τραγικό τροχαίο που βύθισε στον πένθος την οικογένεια του Πύρρου Δήμα συνέβη στο κέντρο της Πάτρας. Όπως έγινε γνωστό από τις διωκτικές αρχές, ο 23χρονος Αχιλλέας Δήμας μαζί με έναν 21χρονο φίλο του διασκέδαζαν με την παρέα τους σε καφέ-κλαμπ της πόλης.

Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με την Espresso, έφυγαν από το μαγαζί λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος και επέβαινε ο 21χρονος, έφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε αρχικά σε κράσπεδο και έπειτα σε μεταλλικό κολονάκι στο πεζοδρόμιο.

Ο θάνατος του Αχιλλέα Δήμα ήταν ακαριαίος, ενώ ο φίλος του τραυματίστηκε, ευτυχώς, ελαφρά. Η κηδεία του ανιψιού του Πύρρου έγινε και ο Πύρρος, φανερά συντετριμμένος, στεκόταν δίπλα στο φέρετρο του ανιψιού του και τον αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου