"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πανικός από το ξύπνημα ηφαιστείου στην Ιαπωνία

Η χειρότερη έκρηξη τα τελευταία 50 χρόνια
Σε συναγερμό βρίσκεται η Ιαπωνία καθώς ένα από τα 20 ηφαίστεια...
του βουνού Kirishima ξεκίνησε να εκρήγνυται στις 7.30 το πρωί της Τετάρτης. Πέτρες και στάχτη έχουν διασκορπιστεί κατά μήκος της Νότιας Ιαπωνίας, ενώ ο καπνός φτάνει σε ύψος μέχρι και το 1.5 χιλιόμετρο.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας έχει κηρύξει συναγερμό χαρακτηρίζοντας την έκρηξη σε βαθμό 3 στην κλίμακα επικινδυνότητας. Όπως λένε χαρακτηριστικά, η έκρηξη αυτή είναι η χειρότερη τα τελευταία 50 χρόνια, και γι’ αυτό έχουν απαγορεύσει στους κατοίκους της γύρω περιοχής να πλησιάζουν σε λιγότερο από το ένα μίλι.

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο ηφαιστειολόγος Sei Iijima, ο οποίος λέει «η έκρηξη δεν απείλησε τις κοντινές πόλεις, ενώ μια μεγαλύτερη έκρηξη δεν είναι επικείμενη». Τονίζει όμως πως «ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όταν έχεις να κάνεις με ένα ηφαίστειο, αν και η έλλειψη κινητικότητας της λάβας κάτω από την επιφάνεια, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η έκρηξη δεν θα είναι τόσο ισχυρή».



Ο εναέριος χώρος έχει παραμείνει ανοιχτός πάνω από την Ιαπωνία, με αρκετές όμως ακυρώσεις πτήσεων που αφορούν κυρίως εσωτερικές πτήσεις. Λόγο της έλλειψης ορατότητας και της πολλής στάχτης που έχει συγκεντρωθεί στις σιδηροδρομικές γραμμές, έχει κλείσει ο σιδηρόδρομος της Ιαπωνίας, καθώς και αρκετοί δρόμοι μέσα στην χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου