"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ρωσία: Aποπομπή υποστράτηγου για την αιματηρή επίθεση



Την αποπομπή του υποστράτηγου Αντρέι Αλεξέεφ, αρμόδιου διευθυντή για την ασφάλεια των μεταφορών στην κεντρική Ρωσία του υπουργείου Εσωτερικών, δηλαδή της ρωσικής Αστυνομίας, ανακοίνωσε ο πρόεδρος Μεντβέντεφ σε σύσκεψη με επιτελικά στελέχη ασφαλείας στην κατοικία του στο Γκόρκι στα περίχωρα της Μόσχας.
"Δεν πρέπει όμως να τελειώσουμε εδώ, αυτοί είναι ανώτεροι αρχηγοί" είπε ο Ρώσος πρόεδρος, ζητώντας προτάσεις για περαιτέρω αποπομπές από τον υπουργό των Εσωτερικών Ρασίντ Νουργκαλίεφ, ο οποίος επικρίθηκε σφοδρά από επιφανείς κοινοβουλευτικούς για τις ελλείψεις και τα προβλήματα στη δράση της ρωσικής Αστυνομίας.
"Ταρακουνήστε ολόκληρη την αστυνομία μεταφορών" ήταν η εντολή του Ρώσου προέδρου, ο οποίος πρόσθεσε: "Αν οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πώς πρέπει να δουλέψουν, θα βρούμε άλλους ανθρώπους, ο έλεγχος πρέπει να είναι καθημερινός και δυστυχώς φορτικός, διαφορετικά δεν θα πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε".
Ο κ. Μεντβέντεφ επέκρινε την Αστυνομία ότι κρατά παθητική στάση και στην καλύτερη περίπτωση ασχολείται με τους μετανάστες, ενώ θα έπρεπε να φροντίζει καθημερινά και όχι περιστασιακά την ασφάλεια των δημόσιων χώρων.
Ο κ. Νουργκαλίεφ ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι αποστρατεύτηκαν ο διοικητής του τμήματος του αεροδρομίου Νταμαντιέντοβο και οι δύο υποδιοικητές του.
Σύμφωνα με τον αντιστράτηγο Βλαντίμιρ Κουλακόφ, πρόεδρο επιτροπής της ρωσικής Άνω Βουλής (Συμβούλιο της Ομοσπονδίας) μέρος των τρομοκρατών, που είχαν αποσταλεί στη Μόσχα το Δεκέμβριο για την πραγματοποίηση τρομοκρατικών ενεργειών στις γιορτές του Ιανουαρίου έχει ήδη συλληφθεί από τα τέλη Δεκεμβρίου.
"Πρέπει να τους εξοντώνουμε στα στρατόπεδά τους, όπου προετοιμάζονται, να διεισδύουμε με συνεργάτες μας και να μην τους επιτρέπουμε να κυκλοφορούν βαθύτερα στη χώρα", είπε επιλέξει ο κ. Κουλακόφ.
Όπως διευκρίνισε στο πρακτορείο Ιντερφάξ πηγή στις υπηρεσίες δημόσιας τάξης της Μόσχας, ο αριθμός των νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης της Δευτέρας είναι 36, εκ των οποίων 35 επιβάτες και συνοδοί, που τους ανέμεναν και ο βομβιστής-καμικάζι, το ακρωτηριασμένο κεφάλι του οποίου έχει βρεθεί στο σημείο της έκρηξης και καταβάλλεται προσπάθεια από κλιμάκια των υπηρεσιών ασφαλείας στο Βόρειο Καύκασο να ταυτοποιηθεί.
Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν ότι ο βομβιστής φώναξε δυνατά το όνομά του, την ηλικία του, 35 ετών και τον τόπο καταγωγής του πριν πυροδοτήσει τα εκρηκτικά. Τα στοιχεία, που έχουν καταγραφεί στις κάμερες ασφαλείας αναλύονται από τις Αρχές με σκοπό να εντοπιστούν πιθανές διασυνδέσεις του με γνωστές ισλαμιστικές και τρομοκρατικές ομάδες.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Κομερσάντ υπάρχουν αρκετοί Μοσχοβίτες, που αναζητούν συγγενείς τους, οι οποίοι δεν βρίσκονται σε καμία από τις λίστες των θυμάτων, ούτε στους 117 τραυματίες, που συνεχίζουν να νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Μόσχας, αν και βρέθηκαν για κάποιο λόγο στο αεροδρόμιο Νταμαντιέντοβο τη στιγμή της έκρηξης και έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Για παράδειγμα ο Αλεξάντρ Ζουμπρίτσκι αναζητεί τον αδελφό του Αλεξάντρ, ο οποίος πήγε με το αυτοκίνητό του για να υποδεχθεί κάποιον, όμως το αυτοκίνητό του έμεινε εκεί με τα πράγματά του και ο ίδιος λείπει.
Όπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Νατάλια Τιμακόβα, ο κ. Μεντβέντεφ μεταβαίνει σήμερα στο Νταβός μόνο για μερικές ώρες και θα επιστρέψει αργά το βράδυ. Όπως και είχε προγραμματιστεί ο κ. Μεντβέντεφ θα συμμετάσχει αμέσως μετά την άφιξή του στο Διεθνές Επιχειρηματικό Συμβούλιο, όπου προσέρχονται περισσότεροι από εκατό επικεφαλής κορυφαίων εταιρειών του κόσμου.
Στις εκδηλώσεις, που δεν θα καταστεί δυνατό να παραστεί ο Ρώσος πρόεδρος, θα τον εκπροσωπήσει ο πρώτος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ίγκορ Σουβάλοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου