"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Έκλεψαν παρουσιαστή από τον... τάφο του


Η σορός του Μάικ Μποντζόρνο, ο οποίος ήταν παρουσιαστής ενός τηλεπαιχνιδιού γνώσεων για περισσότερα από 50 χρόνια στην Ιταλία και στενός φίλος του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εκλάπη από τον τάφο του.
Ο Μποντζόρνο, που απεβίωσε τον Σεπτέμβριο του 2009 σε ηλικία 85 ετών, ενταφιάστηκε στην Αρόνα, κοντά στο Μιλάνο. Ένας συνταξιούχος που επισκέπτεται συχνά το κοιμητήριο ειδοποίησε την αστυνομία ότι ο τάφος παραβιάστηκε και ήταν κενός.
Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι δεν έχουν ζητηθεί λύτρα καθπώς το 2001, σε ένα νεκροταφείο κοντά σε εκείνο της Αρόνα, εκλάπη η σορός του τραπεζίτη Ενρίκο Κούτσια και είχαν ζητηθεί λύτρα. Οι δράστες είχαν συλληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου