"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Ο «σαχλαμάρας» ζητάει τώρα τα ρέστα από τον Πάγκαλο


Η Βουλή θα κρίνει αν θα αρθεί η ασυλία του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης

Στη Βουλή απεστάλη η δικογραφία που σχηματίστηκε κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου και δύο δημοσιογράφων κατόπιν έγκλησης του κ. Ανδρέα Κουτούπη για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση που είχε ως αφορμή την τοποθέτηση του κ. Κουτούπη στη θέση του Ειδικού Γραμματέα ΔΕΚΟ το Δεκέμβριο του 2009 και κατόπιν την απομάκρυνσή του μέσα σε μία μόλις ημέρα. Αιτία, ορισμένα σχόλια που έγραψε στο Facebook -επικριτικά για την κυβέρνηση- τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας.
Λίγες ημέρες αργότερα, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο Θόδωρος Πάγκαλος δήλωνε για τον κ. Κουτούπη:
«…απεδείχθη ότι ήταν γελοίο πρόσωπο. Και έκανε τον καραγκιόζη στο Facebook. Αν κάποιος θέλει να κάνει το μάγκα και σαχλά αστεία, θα μείνει με το στίγμα του σαχλαμάρα στην υπόλοιπη ζωή του».
Ακολούθως ο κ. Κουτούπης προσέφυγε στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Πάγκαλου και των δημοσιογράφων Παντελή Καψή και Ηλία Μάτσικα, καταγγέλλοντας συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου