"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ανατρέπεται η δίκη για την δολοφονία Σεργιανόπουλου

Επαναλαμβάνεται σε μηδενική βάση η δίκη για την δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου. Ο 33χρονος Γεωργιανός δολοφόνος θα καθίσει και πάλι στο σκαμνί για την πράξη του, η οποία προκάλεσε σοκ και θλίψη σε όλο το πανελλήνιο.

Οι δικαστικές αίθουσες θα ανοίξουν για άλλη μια φορά και η υπόθεση θα εκδικαστεί στο αρχικό στάδιο, μετά την έφεση που άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας κατά της πρωτόδικης απόφασης που καταδίκαζε τον Γεωργιανό σε κάθειρξη είκοσι ετών και δέκα μηνών.


Τότε, του είχε αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, ενώ η αρχική κατηγορία της ληστείας είχε μετατραπεί σε πλημμεληματική κλοπή, σε αντίθεση με την τότε πρόταση της εισαγγελέως που είχε ζητήσει την ενοχή του χωρίς ελαφρυντικά.


Η έφεση όμως που άσκησε ο εισαγγελέας, φέρνει νέα δεδομένα αφού σύμφωνα με την Espresso, ο 33χρονος θα οδηγηθεί στο εδώλιο με τις αρχικές κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της κακουργηματικής ληστείας. Έτσι ο Δαβίδ Μουρτινέλι βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τα ισόβια δεσμά.


Η δευτεροβάθμια δίκη θα ξεκινήσει στις 7 Οκτωβρίου 2011. Οι συγγενείς του αδικοχαμένου ηθοποιού περιμένουν να αλλάξει η ισχνή πλειοψηφία 4 προς 3 με την οποία επιβλήθηκε η ποινή των είκοσι δύο ετών και δέκα μηνών, και να οδηγηθεί αυτή τη φορά πίσω από τα κάγκελα της φυλακής με την μεγαλύτερη ποινή που προβλέπει ο νόμος.


Πηγή: Εspresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου