"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ιράκ: Ένοπλοι μπήκαν σε Κλινική και πυροβόλησαν χριστιανό γιατρό

Βαγδάτη (AsiaNews) - Μια άλλη στοχευμένη επίθεση κατά των χριστιανών στο Ιράκ. Το απόγευμα της 15ης Ιανουαρίου μια ομάδα αγνώστων κακοποιών μπήκε στο νοσοκομείο Rabi'a, μια ιδιωτική κλινική στην περιοχή Sukar στη Μοσούλη και πυροβόλησε εξ επαφής, ένα χριστιανό γιατρό που εργαζόταν εκεί. Το όπλο είχε σιγαστήρα, αλλά ο γιατρός ήταν τυχερός και δεν σκοτώθηκε, αλλά τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο Nuyia Youssif Nuyia είναι ειδικός καρδιολόγος, πολύ γνωστός στην περιοχή. Ήταν ο ιδιωτικός ιατρός του αείμνηστου Msgr. Faraj Rahho (αρχιεπισκόπου της Χαλδαϊκής εκκλησίας, που απήγαγαν και σκότωσαν ακραίοι ισλαμιστές - φώτο κάτω) και πολλών ιερέων και θρησκευόμενων.
Πρώην στρατιωτικός γιατρός και καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μοσούλης, ο Nuyia είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά. Όσοι τον ξέρουν, δήλωσαν ότι ο Nyuia είναι Χαλδαίος καθολικός, πολύ δεμένος με την πίστη του και την Εκκλησία του.
Οι υπεύθυνοι για το περιστατικό παραμένουν άγνωστοι προς το παρόν. Εν τω μεταξύ, η χριστιανική κοινότητα στο Ιράκ κατήγγειλε και πάλι την Δυτική αδιαφορία για την κατάστασή τους, παρά την σφαγή των Κοπτών στην Αλεξάνδρεια, στον καθεδρικό ναό στη Βαγδάτη, στις 31 Δεκεμβρίου: «Η Δύση δεν μπορεί να κάνει τίποτα για τους χριστιανούς, επειδή η Δύση έχει αρνηθεί τις χριστιανικές της ρίζες και είναι αδιάφορη για κάθε θρησκεία. Και ένα άλλο πράγμα που η Δύση δεν καταλαβαίνει, είναι ότι σε αυτές τις μουσουλμανικές χώρες ‘δημοκρατία’ σημαίνει ‘χάος’».
Εν τω μεταξύ, αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κοπεγχάγη, Ιρακινοί χριστιανοί και μουσουλμάνοι θρησκευτικοί ηγέτες της Δανίας συναντήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, με πλήρη μυστικότητα για λόγους ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να επιχειρήσουν να αντιμετωπίσουν την σεκταριστική βία που συγκλόνισε τη χριστιανική κοινότητα. Μεγαλύτερη αναμονή υπάρχει για την ανακοίνωση μιας παρόμοιας συνάντησης στην Νατζάφ στο νότιο Ιράκ.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου