"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

“Τελική συμφωνία” για τη μεταφορά των μεταναστών από τη Νομική



Τελική συμφωνία επήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες , όσον αφορά το κτήριο το οποίο θα εγκατασταθούν οι μετανάστες απεργοί πείνας που κατέλαβαν τη Νομική.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κτήριο βρίσκεται στη γωνία των οδών Κύπρου και  Πατησίων και ο ιδιοκτήτης μαζί με τον πρόεδρο της Συνόδου Πρυτάνεων, πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Θ. Παπαθεοδώρου βρίσκεται εκεί για να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες.
Παράλληλα, τα αιτήματα των  μεταναστών ικανοποιήθηκαν καθώς, η αστυνομία δεσμεύτηκε να παρακολουθεί πολύ διακριτικά τον χώρο του κτηρίου όπου θα καταλύσουν οι απεργοί πείνας, ενώ συμφωνήθηκε να μπορούν να μπαίνουν στο χώρο μέλη των οργανώσεων αλληλεγγύης.
Τέλος, σε ανοιχτό οικόπεδο δίπλα στο κτήριο των οδών Κύπρου και Πατησίων, θα στηθεί κέντρο τύπου για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.
Το μόνο που απομένει είναι να επικυρωθεί η συμφωνία από τη συνέλευση των μεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου