"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πρόβλημα η μαζική εισροή μεταναστών στη Σκάλα Λακωνίας



Ο Δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης με επιστολή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, εκφράζει την έντονη ανησυχία του λόγω αθρόας εισροής μεταναστών στην περιοχή και ζητά άμεση παρέμβαση κι αποτελεσματικότερη αστυνόμευση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Ειδικότερα, ο Λάκωνας Δήμαρχος αναφέρει ότι, ''υπάρχει αθρόα προσέλευση οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι εισέρχονται ακράτως, με σκοπό την απασχόλησή των, στα αγροκτήματα της ευρύτερης περιοχής''.
Ο κ. Γρυπιώτης υπογραμμίζει ότι ''παραβατικότητα, οικονομικές απολαβές υπό τη μορφή "μαύρου χρήματος", εμφάνιση κρουσμάτων νόσων, όπως ελονοσία και φυματίωση, με κίνδυνο αύξησης και πολλαπλασιασμού τους, ασέλγεια και άσεμνες πράξεις δημοσία θέα κλπ είναι μερικές μόνο από τις συνέπειες που προκαλεί η παράνομη και ανεξέλεγκτη παραμονή των μεταναστών στην περιοχή μας.
Ο Δήμαρχος ενημερώνει τον υπουργό ότι στο πρόσφατο παρελθόν προχώρησαν και σε διαδήλωση στην πόλη της Σκάλας, όταν αναγκάστηκαν, ύστερα από εισαγγελική παρέμβαση, να εγκαταλείψουν ''τις προσωρινές εστίες διαμονής τους, τις οποίες είχαν με παράνομο τρόπο ενοικιάσει -κατά κεφαλήν παρακαλώ- γηγενείς της περιοχής, έχοντας ως αποκλειστικό κίνητρο την οικονομική εκμετάλλευση. Κάνουμε λόγο για ταυτόχρονη παραμονή πλέον των πενήντα μεταναστών στον ίδιο χώρο, υπό άθλιες κι επικίνδυνες συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής''.
Στην ίδια επιστολή επισημαίνει πως το αστυνομικό τμήμα της περιοχής αδυνατεί, παρά τις συνεχείς οχλήσεις του Δήμου να ανταπεξέλθει στο συντονισμό της δύσκολης αυτής κατάστασης, επικαλούμενο την έλλειψη προσωπικού.
Τέλος, ο Δήμαρχος ζητά άμεση και οριστική αντιμετώπιση του προβλήματος, ''για την αποφυγή εξάπλωσης ασθενειών'', ενώ κάνει λόγο και για ζητήματα που θίγουν την κοινωνική ισορροπία της περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου