"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Έπιασαν τον σύζυγο της υπουργού να αγοράζει ecstasy

Η πρωθυπουργός της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, Κριστίνα Κένελι, δήλωσε ότι στηρίζει την υπουργό Παιδείας, Βέριτι Φέρθ, ο σύζυγος της οποίας συνελήφθη να έχει ναρκωτικά στην κατοχή του.

Ο Μάθιου Τσέζνερ, σύζυγος της υπουργού Παιδείας, συνελήφθη την Παρασκευή να αγοράζει το ναρκωτικό χάπι ecstasy από έμπορο ναρκωτικών και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης στις 4 Απριλίου.


Η υπουργός δήλωσε ότι ο σύζυγός της παραιτήθηκε αμέσως μετά τη σύλληψη από επικεφαλής του γραφείου του υπουργού Οδικών Συγκοινωνιών, Ντέβιντ Μπόργκερ.


«Είμαι εξαγριωμένη, πληγωμένη και απογοητευμένη. Ο σύζυγός μου έκανε ένα μεγάλο λάθος. Τον αγαπώ όμως και πάνω από όλα θέλω να είναι καλά» δήλωσε η υπουργός.


Από την πλευρά της, η πρωθυπουργός, η παράταξη της οποίας απειλείται με μεγάλη ήττα στις εκλογές του Μαρτίου, εξέφρασε τη λύπη της για το συμβάν και συμπλήρωσε ότι στηρίζει την υπουργό της. 
Zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου