"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Δημοσιογράφοι κατηγορούνται για ...ανατροπή κυβέρνησης!

 Δύο Σουδανοί δημοσιογράφοι κατηγορήθηκαν σήμερα ότι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, ένα έγκλημα το οποίο τιμωρείται με θάνατο, επειδή δημοσίευσαν ένα άρθρο που ανέφερε ότι το ανατολικό τμήμα της χώρας μπορεί να αποσχιστεί.

  

"Οι κατηγορούμενοι εξασκούσαν τα δικαιώματά τους στην ελεύθερη έκφραση της άποψής τους όπως εγγυάται το σύνταγμα και ο χάρτης ανθρωπίνων δικαιωμάτων τον οποίο το Σουδάν έχει υπογράψει" δήλωσε ο Μουτασίμ αλ Αμιρ, ένας από τους δικηγόρους υπεράσπισης.

   

Ο Αμπουΐτσα Καζέμ και ο Αμπντελγκάγκερ Μπακάχ εμφανίστηκαν ενώπιον ενός δικαστηρίου του Χαρτούμ. 

  

Το άρθρο για το οποίο κατηγορούνται δημοσιεύθηκε στις 9 Ιανουαρίου.

    "Στις 10 Ιανουαρίου, οι υπεύθυνοι των υπηρεσιών ασφαλείας με συνέλαβαν στο λιμάνι του Σουδάν και έντεκα ημέρες μετά με έστειλαν στο Χαρτούμ. Από τότε βρίσκομαι στην φυλακή" δήλωσε ο Μπακάχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου