"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μετά τις πλημμύρες οι τυφώνες!


Πολλές ανησυχίες προκαλεί ο τροπικός κυκλώνας «Γιασί», ο οποίος κυρίως αναπτύσσεται στον Ειρηνικό Ωκεανό, κοντά στο Βανουάτου και αναμένεται να προσεγγίσει τις ακτές της Αυστραλίας μέσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με όσα προέβλεψε το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο ΑΒC, ο κυκλώνας μεταφέρει μεγάλες ποσότητες νερού και ανατροφοδοτείται με ενέργεια από αυτό το νερό, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κατάλληλες συνθήκες ώστε να πλήξει τη χώρα τις επόμενες μέρες.


Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να προσβάλλεται από κυκλώνες η βορειοανατολική πλευρά της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου του νότιου ημισφαιρίου, αλλά την ίδια ώρα οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν προλάβει να συνέλθουν από τη «βιβλική» καταστροφή που υπέστησαν λόγω των πλημμύρων πριν από ένα μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου