"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

«Η Ελλάδα σώθηκε, αλλά μόνο προσωρινά»

 http://www.newsbeast.gr/files/temp/3190082258D389BD9B25795AC85AEBDB.jpg


Handelsblatt: Η ευρωζώνη τράβηξε το χειρόφρενο


«Η Ελλάδα σώθηκε – αλλά μόνο προσωρινά». Με αυτόν τον τίτλο αποτιμά τη χθεσινή καταρχήν συμφωνία η ηλεκτρονική έκδοση της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt. Όπως σημειώνει, «οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης κέρδισαν χρόνο τεσσάρων μηνών. Ωστόσο, δεν διευθέτησαν την διαμάχη για το χρέος με την Ελλάδα. (…) Η ευρωζώνη τράβηξε το χειρόφρενο και απέτρεψε έτσι την τελευταία στιγμή τη σφοδρότατη σύγκρουση».

«Η Ελλάδα και η υπόλοιπη ευρωζώνη έμοιαζαν τις προηγούμενες εβδομάδες με δύο τρένα που κατευθύνονταν με ταχύτητα το ένα πάνω στο άλλο. Ενδεχόμενη μετωπική σύγκρουση θα είχε συνθλίψει την Ελλάδα», σχολιάζει η εφημερίδα, σύμφωνα με τη Deutsche Welle επισημαίνοντας ότι ενδεχόμενη επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα συνιστούσε «οικονομική και ανθρωπιστική καταστροφή» για τη χώρα.

Πάντως, όπως υπογραμμίζει σε άλλη ανάρτησή της η ιστοσελίδα της Handelsblatt, «ακολουθεί αμέσως η επόμενη προθεσμία» για την Ελλάδα, υπενθυμίζοντας ότι η Αθήνα θα πρέπει να καταθέσει μέχρι τη Δευτέρα στους εταίρους της τη λίστα των μεταρρυθμίσεων που σκοπεύει να εφαρμόσει στο διάστημα της τετράμηνης παράτασης που έχει λάβει.
 newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου