"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ένα τραγούδι για τον Αλέξη

Δύο χρόνια πριν, ο κόσμος ο πολύς πλημμύρησε τους δρόμους, μικροί, μεγάλοι ένιωσαν μια πικρή γεύση και ξεχύθηκαν παντού για να διαμαρτυρηθούν για τον άδικο χαμό του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Γνωστοί κι άγνωστοι, επώνυμοι κι ανώνυμοι εμπνεύστηκαν από την αδικία, έπιασαν το μολύβι κι έγραψαν ένα στίχο, ένα ποίημα, ένα τραγούδι.
Άλλοι βγήκαν στους δρόμους με τη φωτογραφική τους μηχανή και «κλικάρισαν» χιλιάδες σκηνές εκείνες τις ημέρες και νύχτες του Δεκέμβρη.
Τέλος οι ρομαντικοί και οι προβληματισμένοι καλλιτέχνες πήραν την κιθάρα τους κι έφτιαξαν ένα τραγούδι με στοίχους που έγιναν συνθήματα, αλλά και συνθήματα που έγιναν τραγούδια ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη.
 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου