"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Αύριο απολογούνται οι έξι συλληφθέντες


Προθεσμία για αύριο, Τρίτη έλαβαν προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή, οι έξι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν χθες για τρομοκρατία. Σε βάρος τους οι εισαγγελείς έχουν ασκήσει ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα.
Εναντίον των έξι ασκήθηκε δίωξη για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, η οποία προς το παρόν δεν προσδιορίζεται, διακεκριμένη περίπτωση οπλοκατοχής και προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όλοι οι συλληφθέντες είπαν στους εισαγγελείς ότι δεν έχουν λάβει γνώση της δικογραφίας και ότι δεν έχουν τηρηθεί τα δικαιώματά τους. Επιπλέον ο Αλέξανδρος Μητρούσιας αρνείται τη συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Προθεσμία για αύριο το πρωί έλαβαν για τις απολογίες τους και οι έξι νεαροί κατηγορούμενοι, από τον 31ο τακτικό ανακριτή ο οποίος ανέλαβε την δικογραφία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, και την Τρίτη, οι κατηγορούμενοι πρόκειται να ζητήσουν νέα προθεσμία ώστε να ενημερωθούν για την δικογραφία και τα κατηγορητήρια που θα συνταχθούν σε βάρος τους.

Και οι έξι αντιμετωπίζουν τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και σύμφωνα με την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος τους είναι μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης η οποία δεν προσδιορίζεται μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.
«Η Ελληνική Αστυνομία και οι υπηρεσίες που συνεργάστηκαν αποδίδουν άριστα στο έργο τους, όπως φαίνεται», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής.

Η επαυτοφόρω σύλληψη των Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμου Τσάκαλου, μελών της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» για την υπόθεση των παγιδευμένων δεμάτων την 1η Νοεμβρίου, ήταν το έναυσμα για τις έξι χθεσινές συλλήψεις της Αντιτρομοκρατικής, όπως προέκυψε από κατάθεση αστυνομικού, που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου