"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ο Καβαλιέρε σε κακά χάλια από το «µπούνγκα µπούνγκα» Μπίζνες του Μπερλουσκόνι µε τον Πούτιν αποκαλύπτει το Wikileaks



Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην πρόσφατη σύνοδο Ευρωπαϊκής Ενωσης - Αφρικής που πραγµατοποιήθηκε  στη Λιβύη δεν µπορούσε να κρύψει την κούρασή του
Μπορεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να παρέµεινε χαµογελαστός στην προχθεσινή συνάντησή του µε τη Χίλαρι Κλίντον, τα νέα τηλεγραφήµατα που διέρρευσαν από τo Wikileaks, όµως, τον εµφανίζουν να είναι, ήδη από πέρυσι, «σε κακό χάλι». Φταίνε τα ξενύχτια και τα άγρια πάρτι, επισηµαίνεται. Κι αυτή είναιη πιο ανώδυνη «αποκάλυψη» για τον Καβαλιέρε.

Πρώτα,τα πιο ανάλαφρα: σε διπλωµατικό τηλεγράφηµα πουχρονολογείται από τον Οκτώβριοτου 2009 ο Τζιαµπέρο Καντόνι, τότε πρόεδρος της Επιτροπής Αµυνας της ιταλικής Γερουσίας, εµφανίζεται να λέει σε αµερικανό διπλωµάτη στη Ρώµη πως τα αποτελέσµατα του τσεκ-απ του Μπερλουσκόνι ήταν«κακάχάλια». Στο ίδιο τηλεγράφηµα, σηµειών εταιπως τον Σεπτέµβριο του 2009, όταν ο σηµερινόςπρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρώµη επισκέφθηκε τονιταλό πρωθυπουργό προκειµένουνα του παρουσιάσει τα διαπιστευτήριά του, «ο Μπερλουσκόνι προς στιγµήν αποκοιµήθηκε».


Η αντιπολίτευσηκαι ο Τύπος της Ιταλίας, εντούτοις, ανησυχούν λιγότερο για την υγεία του πρωθυπουργού τους και περισσότερο για τις καταγγελίες στα τηλεγραφήµατα πως ο Καβαλιέρε «αποκοµίζει σηµαντικά προσωπικάοικονοµικά οφέλη» από µυστικές συµφωνίες που έχει συνάψει µετον στενό του φίλο, τον ρώσο πρωθυπουργό Βλαντίµιρ Πούτιν. Πηγές που κυµαίνονται από µέλη του κόµµατός του µέχρι κυβερνητικούς αξιωµατούχους της Γεωργίας εκτιµούν πως ο Μπερλουσκόνι και οι φίλοι του βάζουν στην τσέπη µερίδιο των κερδών από τα ενεργειακά ντιλ ανάµεσα στη ρωσική Gazprom και την ιταλική ENI, η οποία ανήκει κατά 30% στο κράτος. Εξ ου και ο ρόλος του «πρεσβευτή», ή «εκπροσώπου» του Πούτιν που έχει αναλάβει οικειοθελώς ο Καβαλιέρε.

Το Στέιτ Ντιπάρτµεντ έφτασε σε σηµείο να στείλει φέτος τηλεγράφηµα στη Ρώµηζητώντας να διερευνηθεί περαιτέρω «τι είδους προσωπικές επενδύσεις ενδεχοµένως καθοδηγούν την εξωτερική και οικονοµική πολιτική» των δύο ανδρών. «Οι ΗΠΑ γνωρίζουνπως φροντίζω µόνο τα συµφέροντα της Ιταλίας, όχι τα δικά µου»,δήλωσε χθες ο Μπερλουσκόνι. Η διάψευση δεν ήταν αρκετή για την αντιπολίτευση, που απαιτεί να εξηγηθείο πρωθυπουργός στο Κοινοβούλιο.

Αλλά ο Καβαλιέρε βρίσκεται εκτός, από το Καζαχστάν πέταξε χθες βράδυ στο Σότσι, στη Μαύρη Θάλασσα, για µια διήµερη ιταλορωσική σύνοδο κορυφής. Το πρόγραµµα προέβλεπε για σήµερα γεύµα µε τον ρώσο πρόεδρο Ντµίτρι Μεντβέντεφ.

Σύµφωνα µε την «Guardian», όµως, τελευταία στιγµή αποφάσισε να παραβρεθεί σε αυτή τη… «Σύνοδο Μπούνγκα Μπούνγκα» και ο Πούτιν.
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
Ο ιταλός και ο ρώσος πρωθυπουργός έχουν συνάψει µυστικές ενεργειακές συµφωνίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου