"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης γερμανικών αποζημιώσεων

Ανοιχτό άφησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, το ενδεχόμενο να διεκδικήσει η χώρα μας γερμανικές αποζημιώσεις, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, Αδωνι Γεωργιάδη.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης γερμανικών αποζημιώσεων
Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Καστανίδης τόνισε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης, σε συνεργασία και με το Υπουργείο Εξωτερικών, εξετάζει πολύ σοβαρά και με μεγάλη προσοχή, τη νομική βάση και τη δυνατότητα παρέμβασης που έχει η χώρα για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

Όπως ανέφερε οι «αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εξετάζουν με μεγάλη προσοχή, ώστε να πετύχει, τη νομική βάση για την άσκηση του δικαιώματος που έχει η Ελλάδα να προσφύγει μέχρι τις 14 Ιανουαρίου οπότε και λήγει η προθεσμία, στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, για την υπόθεση του Διστόμου».

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στους Γερμανούς αξιωματούχους, που επικρίνουν τη χώρα μας για τα δημοσιονομικά της, ενώ τόνισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη χρονική συγκυρία να θυμίσουμε στη Γερμανία ότι δεν είμαστε ο φτωχός συγγενής, αλλά αυτή μας χρωστάει και μάλιστα πάρα πολλά».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου