"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Νέος γύρος βίας αστυνομίας-φοιτητών στο Λονδίνο

Εκατοντάδες διαδηλωτές στη Βρετανία που διαμαρτύρονται για την αύξηση στα δίδακτρα των Πανεπιστημίων συγκρούστηκαν με την αστυνομία, έξω από το κοινοβούλιο στο κέντρο του Λονδίνου, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την αστυνομία, 13 διαδηλωτές και 4 αστυνομικοί να τραυματιστούν και 7 άτομα να συλληφθούν.

Την ίδια ώρα, στο εσωτερικό του, ο υπουργός Επιχειρηματικότητας Βινς Κέιμπλ υπεραμυνόταν των μέτρων να αυξηθούν τα δίδακτρα χαρακτηρίζοντάς τα δίκαια. Όπως είπε θα βοηθήσουν να διατηρηθεί η ποιότητα σπουδών των βρετανικών πανεπιστημίων.

Λίγο αργότερα ψηφίστηκε το νομοσχέδιο βάσει του οποίου αυξάνονται τα δίδακτρα μέχρι 9.000 στερλίνες ετησίως.

Πολλές χιλιάδες φοιτητές  πήραν μέρος στη διαδήλωση, την τέταρτη που διοργανώνεται στο Λονδίνο σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα.

Διαδηλώσεις διοργανώθηκαν και σε άλλες πόλεις της Βρετανίας. Σύμφωνα με το εθνικό συνδικάτο των φοιτητών περίπου 20.000 άνθρωποι παίρνουν μέρος στις σημερινές κινητοποιήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου