"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Αφροδίτη της Μήλου… από ακαθαρσίες ζώου

Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός έχει τόση απήχηση παγκοσμίως, που κάποιοι θέλουν κομμάτι του ακόμα και αν είναι φτιαγμένο… από ακαθαρσίες!
Ένας συλλέκτης σύγχρονης τέχνης, πρώην πρέσβης της Ελβετίας στην Κίνα, πλήρωσε 300.000 γιουάν, σχεδόν 34.000 ευρώ, για ένα αντίγραφο της Αφροδίτης της Μήλου που έχει δημιουργηθεί… από περιττώματα πάντα.
Το μυρωδάτο… έργο τέχνης κατασκευάσθηκε από παιδιά στην επαρχία Σετσουάν, όπου βρίσκεται το φυσικό καταφύγιο των πάντα στη νοτιοδυτική Κίνα, υπό τις οδηγίες του διάσημου γλύπτη, ΖουΤσενγκ.
Το γλυπτό από περιττώματα πάντα εκτέθηκε στην επαρχία Χενάν της κεντρικής Κίνας, όπου προσέλκυσε πλήθη περιέργων, ενώ , σύμφωνα με δημοσιεύματα του κινεζικού Τύπου, ορισμένοι βρήκαν ευχάριστη τη μυρωδιά του!
Η «Αφροδίτη» τελικά αγοράσθηκε από τον ΟύλιΣιγκ, συλλέκτη κινεζικής σύγχρονης τέχνης, πρώην πρέσβη της Ελβετίας στο Πεκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου