"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ( ΑΘΗΝΑΣ )ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ !! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ο σκοπός της σημερινής μου ανάρτησης δεν έχει σκοπό να προσβάλλει την συγκεκριμένη σχολή, αλλά θέλει να δημοσιεύσει κάποια περιστατικά , με την πρόθεση μήπως κάποιος αρμόδιος της  Α.Σ.Κ.Τ(Αθήνας ) ή  της Πολιτείας ενδιαφερθεί για αυτά τα γεγονότα, και ασχοληθεί και παρέμβει, ώστε να σταματήσουν 
αυτά τα θλιβερά και ντροπιαστικά φαινόμενα, που θίγουν την αξιοκρατία, και την διαφάνεια της εν λόγω σχολής.
Η πρώτη περίπτωση αφορά την Γ.... η οποία έδωσε 15 σχέδιά της ώστε να εισαχθεί στην Α.Σ.Κ.Τ.(Αθήνας) με 
την ειδική κατηγορία (ΤΑΛΕΝΤΑ). Τα αποτελέσματα της είπαν θα τα μάθαινε τηλεφωνικά,όπως και πράγματι έτσι έγινε. Στο τηλέφωνο της ανακοίνωσαν ότι εγκρίνανε τα σχέδιά της, και πως έγινε δεκτή με βαθμολογία 5, 3.
Χαράς ευαγγέλια για την διαγωνιζόμενη,η οποία πετούσε στον έβδομο ουρανό από την  χαρά της.
Δυστυχώς για αυτήν όμως, τα κακά μαντάτα τις ήρθαν μετά από 2 ώρες περίπου,καθώς την ξαναπήραν στο τηλέφωνο από την Α.Σ.Κ.Τ για να της σκάσουν τη βόμβα, ότι είχανε κάνει λάθος
και ότι  δεν είχε περάσει τελικά αυτή, αλλά κάποιος άλλος.
Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε ένα άσχημο οδυνηρό πέσιμο, καθώς πέταγε στα ουράνια, που είχε σαν αποτέλεσμα μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση,μια μικρή κατάθλιψη,και ένα μεγάλο αναπάντητο ΓΙΑΤΙ ;Και όπως ήταν φυσικό, η απάντηση που πήρε από πολλούς ήταν, αφού δεν είχες (μέσον)εννοήται πως την τελευταία στιγμή, κάποιος πονηρός από εκεί μέσα έβαλε έναν δικό του.
Η δεύτερη περίπτωση αφορά την Κ..... η οποία έδωσε εισαγωγικές εξετάσεις την περίοδο 13-17 Σεπτεμβρίου 2010 και μας περιγράφει τα σκηνικά που παιχτήκαν εκεί μέσα.(Αθήνας).
Ενώ τα παιδιά ζωγράφιζαν επάνω, κάτω βρισκόταν ο δάσκαλος του φροντιστηρίου, και κάποια έφευγαν από την θέση τους,έβρισκαν τον δάσκαλό τους του έλεγαν τι θέμα είχε πέσει, και αυτός τους το σχεδίαζε εκείνη την ώρα, και τους έλεγε που να βάλουν σκιά κ.λ.π.
Επίσης τη τελευταία μέρα των εξετάσεων προσπαθούσαν ορισμένοι να χαλάσουν τα έργα των διπλανών τους( ήταν λέει βαλτοί από κάποια  φροντιστήρια ).Η συγκεκριμένη κοπελιά αναφέρει ότι της χάλασε το έργο που είχε φτιάξει ο διπλανός της,  του οποίου κανονικά δεν ήταν η θέση του δίπλα της αλλά αλλού,είχε πάρει το πινέλο του και το τίναζε επάνω στο σχέδιό της,με απότεσμα τα νερά να της το φουσκώσουν και να χαλάσει.
Και αναρωτιέται: Γιατί κάνουν κλήρωση στις θέσεις, εφόσον ο καθένας κάθεται όπου θέλει;
Επίσης υπήρχε άτομο μέσα που και καλά "έδινε εξετάσεις"και ψάρευε μαθητές για το φροντιστήριο του δασκάλου του.Πήγαινε στα παιδιά που δεν ήταν από φροντιστήρια, (αυτό φαίνεται από τα σχέδια)
και τους έλεγε επειδή σε βλέπω και παιδεύεσαι με το χρώμα, δεν θα περάσεις φέτος, πάρε αυτό το βιβλίο και έλα του χρόνου σε αυτό το φροντιστήριο και θα περάσεις του χρόνου σίγουρα.
Το απότεσμα είναι να κάνουν τα παιδιά να κλαίνε και να χάνουν το ηθικό τους.
Και το ερώτημα είναι: Οι επιτηρητές που είναι εκείνη την ώρα; Τα ξέρουν και δεν δίνουν σημασία;
Ο Πρύτανης λέει η Κ..... πέρασε από κάθε τμήμα και είπε πως στην Ελλάδα επειδή είμαστε πολλοί έξυπνοι πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, ώστε να μη βάλουμε άλλους να ζωγραφίσουν για μας γιατί θα κοπούμε....και τελειώνει λέγοντας, ότι με αυτά που είδα όμως εκεί,δεν είδα να κόβουν κανέναν.....!!!
Και μάλλον το αντίθετο, θα κοπούν όσοι προσπάθησαν τίμια και μπέσα, νόμιμα δηλαδή με την αξία τους, και θα περάσουν όσοι είχαν (μέσον και δόντι......)
Οι υπεύθυνοι της Α.Σ.Κ.Τ (Αθήνας) άραγε γνωρίζουν τι βρώμικα κόλπα παίζονται στο χώρο τους, ή κάνουν τα στραβά μάτια και τους δίνουν και την ευχή τους;
Ο Πρύτανης τα γνωρίζει αυτά, ή κάνει τον αδιάφορο σφυρίζοντας και κοιτάζοντας αλλού κάνοντας πως δεν βλέπει;
Ελπίζουμε σε μια απάντηση από κάποιον αρμόδιο, και μια διερεύνηση από τους κρατικούς φορείς ώστε να πάψουν τα βρώμικα κόλπα και τα ντροπιαστικά φαινόμενα  που υποβαθμίζουν τη χώρα μας.
Τα στοιχεία των κοριτσιών είναι στη διάθεσή μας σε περίπτωση εξακρίβωσης της αλήθειας από κρατικούς φορείς.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.



54 σχόλια:

  1. Κάτι τέτοια διαβάζω και τα νεύρα μου χορεύουν! Όταν έδινα εγώ εξετάσεις, οι καθηγητές σε συνόδευαν μέχρι και στην τουαλέτα, για να μην αντιγράψεις! Τι παίζει με αυτή την παιδεία τελικά σήμερα; Τόσο πολύ μας έχει συνεπάρει η ιδέατου κέρδους; Τόσο πολύ μας ενδιαφέρει η θεσούλα μας; Αίσχος...απλά αίσχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ anidifranco
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ!ΜΕΣΟΝ-ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΟΝ!
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ;
    ΠΟΤΕ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΝΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟς ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΧ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΩς Η ΣΚΙΑ ΚΤΛ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟς ΞΕΡΕΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ας ΣΤΟ ΓΡΑΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ΄? ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΜΙΑ 20 Ε ΑΝΤΕ 30 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΟΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΣΚΤ, ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑ. ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΘΥΜΩΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΩ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΜΕΣΟΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΦΕΚΕΛΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΧΑΡΤΙΑ. ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ??? ΑΛΛΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ "ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ" ΣΕ ΝΑΥΛΟΝ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΒΛΗΜΑ ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΑΡΤΙΑ (ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ, Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΒΑΛΕΤΟ. ΟΠΟΤΕ "ΙΣΩΣ" ΗΤΑΝ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΤΙΩΝ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΙΓΓΕΙΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ" ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ, ΚΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Κ ΑΛΛΟΙ ΘΕΣΕΙΣ.........
    ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΗΝ 4Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΔΟΘΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ 5Η ΜΕΡΑ?? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ?? ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ.....
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 10 ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝ ΠΙΑ??? ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΑΝ ΞΑΝΑΔΩΣΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ, ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΕΤΟΙΜΑ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩΣΩ, ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..........ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ...Η ΠΑΡΑΚΜΗ Σ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.θΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ,ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΤΩΡΑ.ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΟΥ ΠΗΓΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΕΚΑΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΑΙΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 7 ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΠΗΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3.ΑΥΤΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΡΙΧΝΕΙ ΣΑΝ ΖΩΓΡΑΦΟ ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΔΙΚΑ.ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΑΔΙΚΑ.ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.ΝΑΙ ΕΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΑΙΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ.ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΑΣΑ.ΞΕΡΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΄΄ ΤΗΝ ΚΟΡΗ΄΄Ο ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ Η ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ,ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΔΩΣΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.Η ΣΧΟΛΗ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ.ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ.Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΙΚΕ .ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΩ (ΕΧΩ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΒΡΑΒΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΣΕ ΑΣΧΕΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ).ΠΗΓΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ.ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.ΑΠΛΑ ΛΙΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ/-ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ.ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΄΄ΜΟΔΑ΄΄ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ...Ο ΤΑΔΕ ΘΕΛΕΙ ΜΑΥΡΑ ΦΕΤΟΣ.ΣΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΣΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΤΑΤΟΡΊΑ Η ΤΑΣΗ ΑΥΤΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.ΑΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΡΟΝΤΕΝ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΥ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΑΝΑΞΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΣΥΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:830 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ,82 ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5,7 ΚΑΙ 748 ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 4,23.ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ 4,5 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ 4,9? ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ 5,5? ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΝΣΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΕΣ? ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΘΑ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ψΑΧΤΗΤΕ ΛΙΓΟ.ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΙΝΕΣ.ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.1,47 ΜΟΝΑΔΑ ΚΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ....για ολα που διαβασα συμφωνω απολλυτα.Οι εξετασεις ειναι δυστυχως διαβλητές!!!
    Ακουσα οτι υπαρχει και ταριφα .Αλλη για Αθηνα,άλλη για Θεσσαλονικη ,άλλη για Φλωρινα. Δηλ.καποιος που εχει ταλεντο απορριπτεται εξ αρχης αν δεν πληρωσει χαρατσι,Τώρα αν μπαινουν καποιοι λιγοστοι με την αξία τους ,αυτοι ειναι σταγονα στον ωκεανο, αυτης της βρωμιάς!και νασται σιγουροι οτι οσοι εχουν μπει με πλαγιο τροπο ,μεσα τους δεν αισθανονται την μεγαλοσυνη του νικητη .Κοιταζουν απλά,απο κει και περα πως θα τα βγαλουν περα μεσα στη Σχολη,που για αυτους τα πραγματα αλλαζουν και πολλοι λιγοι καταφερνουν να τελειωσουν.Ακουσα οτι η Σχολη σημερα βρισκεται σε πολυ χαμηλο επιπεδο γνωσης.Αλλα πως να παραχθει γνωση οταν οι αποδεκτες απλα και μονο πληρωσαν και μπηκαν!μηπως ειναι μια καλοστημενη επιχειρηση,για να δουλευουν και να παιρνουν χοντρα λεφτα τα φροντιστηρια ? μηπως κατι συμβαινει και με τους εξεταστες? ποιος θα μας εξηγησει το αυτονοητο?
    Στην τελικη ας δημοσιοποιησουν καποια ταριφα και οποιος μπορει να πληρωσει να εχει τηνευκαιρια να εισαχθει στην Σχολη.Οχι για κανενα αλλο λογο ,αλλα για να σταματησουν οι ενοχοι να λενε οτι ολα αυτα εινα κουτσομπολιά των διαδρομων!απο τους αποτυχοντες.δυστυχως κυριοι δεν ειναι !Το θεμα ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ Α.Σ.Κ,Τ οζει! Ας το επιτηρησουν κρατικοι φορεις ,καποιος υπευθυνος τελος παντων.Ειναι αδικια να θαβονται αξιοι της Τεχνης ,ταλεντα που μπορουν να κανουν υπερηφανη την χωρα μας ,για τριακοντα αργυρια που καποιοι επιτηδιοι καταδεχονται να παιρνουν!Με την παρανομια αυτη ,καθε χρονο ο εικαστικος χωρος της Ελλαδας γινεται ολοενα και φτωχοτερος!
    η πολιτεια που ειναι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας υποψήφιος έδινε επί 5 συνεχόμενα χρόνια και δεν περνούσε.
    Ήταν πολύ καλός αλλά δεν είχε την ΄΄ειδική ΄΄ μεταχείρηση που χρειάζονταν. Τελικά έφυγε στο εξωτερικό. Έδωσε εξετάσεις στην Γερμανία στην ανώτατη σχολή καλών τεχνών και πέρασε ...Πρώτος!!!! Τυχαίο?....Δέν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. διαβασα με προσοχη ολα τα σχολια και εχω να προσθεσω τα εξης! εδωσα για πρωτη φορα στην Α.Σ.Κ.Τ Αθηνας και βαθμολογηθηκα με 3.36 .Δεν θα
    κρινω τον βαθμο που πηρα ,αν και περιμενα συμφωνα με την αποψη του δασκαλου μου ,οτι ημουν μεσα! αυτο ας μη το σχολιασω καλυτερα !παντως εκανα καλυτερη δουλεια απο πολλα εργα επιτυχοντων,εκεινο που διερωτωμαι ειναι ..το 3.36 που φανταζει τοσο απολλυτο αραγε αποφασιστηκε με τοση μεγαλη σκεψη απο τους εξεταστες? δηλ υπηρχε και 3.37 ή 3.38 ή 3.36 κτλ.
    τί βαθμολογικη ακριβεια ειναι αυτη ! παιζουν φαινεται με χιλιοστα οι εξεταστες!! αλλα το γελοιο της υποθεσης ειναι ότι.. 5-6 ουδείς ,4.5-5 επισης κανενας!! εν ταξει κ.κ κριτες καταλαβαμε πολυ καλα !αλλα με ολα αυτα που σκαρωνετε κοιμαστε ησυχοι το βραδυ? ή σας κυνηγουν Ερρινυες !!! μαλλον καλα κοιμαστε αφου δεν εχετε συνειδηση.ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΕ ΕΣΑΣ Η.ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ? δεν ειναι τυχαιο οτι πολλοι ανθρωποι υποστηριζουν οτι δεν εχουν σε καμμια υποληψη τους καθ/τες της Α.Σ.Κ.Τ. κριμα!!! Μηπως μπορει καποιος να με πληροφορησει ,αν αποφασισω να ξαναδωσω του χρονου που να κανω το κονέ ,και με ποιον ,και ποσο παει το μαλλι!χα χα χα χα οχι αγαπητοι μου δεν ειμαι καποιο ψωνιο ,πιστευω στις αξίες.Ειμαι ρομαντικος πώς να το κανουμε ..Υπαρχει και η παροιμια που λεει οτι..οταν κλεινει μια πορτα ,ανοιγει καμαροπορτα ! αλλά ας μη μεινουμε στις παροιμιες .Ας βοηθησει ο καθενας να γινουν αξιοκρατικες οι εξετασεις ,Αλλιώς τα επομενα χρονια δεν θα παραγεται Τεχνη στο Ιδρυμα αυτο.Κατασκευαστες θα βγαινουν ! ευχαριστω για την φιλοξενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν έχεις υπουργό σύζυγο έχεις μεγάλες πιθανότητες να μπεις και χωρίς εξετάσεις!!
    Πληροφορίες στο google....΄΄διαφθορά στην καλων τεχνων ...δια χειρός κυρίας.... επιτυχών 6η στις εξετάσεις του 2009....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. κατα τυχη επεσα στο site σας.Εξαιρετικο ενδιαφερον εχουν οσα πρωτακουστα διαβαζω.Εχω ακουσει κι εγω διαφορα για αυτη την Σχολή.Τελικα αξιζει να το παλευει κανεις οταν υπαρχουν τοσα στεγανά? Ομως ποιος να συντονιζει αραγε, το ποιος θα μπει και ποιον καθ/τή να προσεγγισει.Δεν μπορει,καποιος ανθρωπος κλειδι θα υπαρχει.και αυτος, πρεπει να αποκαλυφθει!Εγω παντως ακουσα οτι δεν γινεται σοβαρη δουλεια.Οι δασκαλοι ειναι σχεδον αορατοι και οι βοηθοι,ειναι αυτοι που κανουν ολη τη λατζα! Οι πτυχιακες ειναι αθλιες οι περισσοτερες.Αλλά, τι μελλον μπορει να εχουν οι αποφοιτοι?μαλλον κανενα .Προσπαθουν να κανουν καποια μαθηματα για να επιβιωσουν.Οι πινακες τους σπανια εχουν αγοραστικη αξία .Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες!!! Μπουχτισαμε απο κακογουστιες και καλλιτεχνες της πλακας!Λιγη ποιοτητα θελει η ζωη μας,αλλα που να την βρεις!πω πω πολυ απογοητευτηκα απο τα οσα συμβαινουν στην Σχολη αυτή.Απιστευτα μου ακουγονται!Αρμοδιοι καντε κατι το συντομοτερο.Χρειαζεται το Υπ.Πολιτισμου να παρεμβεί αμεσα.Ταλεντα και μονο πρεπει να μπαινουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΝ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΠΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ !
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΦΑ Η, ΒΗΤΑ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΖΩΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ,ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ,ΟΛΙΓΟΝ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ,ΤΡΕΛΟΝΤΥΣΗΜΑΤΑ ,ΔΙΚΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ,ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ ΣΚΥΛΛΟΥΣ Κ.Α ΣΥΝΑΦΗ.
    ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ .ΔΕΝ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ! ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ .ΣΚΕΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΙΝΑΙ .ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.ΑΠΛΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ Η Α.Σ.Κ.Τ ΕΙΝΑΙ ...ΤΟ ΑΠΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ. ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .ΜΟΝΟ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΞΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συγχαρητηρια που δημοσιοποιουνται τοσες γνωμες!
    ο.κ ας μη τα ισοπεδωνουμε ολα και ολους !στην Ελλαδα ειμαστε και το συστημα ετσι λειτουργει!ισως επειδη η Α.Σ.Κ.Τ ειναι αυτονομο ιδρυμα να λειτουργει ,με μεσα δηλ. κτλ. Αντε να βρεις την ακρη .Μαλλον χρειαζεται και τυχη .Παιδια μη κολλατε!δωστε και ξαναδωστε ,μεχρι να σας κατσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΗΓΟΡΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΣΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΤΑ ΒΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ, ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μηπως γνωριζει καποιος απο εσας κανενα καλο φροντιστηριο για σωστη προετοιμασια για τις εξετασεις?
    Το θεμα ειναι να ειναι ο υποψηφιος πληρως προετοιμασμενος και οχι με την δικη του επαρκεια και γνωση να πιστευει οτι εχει δυνατοτητα επιτυχιας.Στις εξετασεις απο οτι μου ειπαν δεν εχει καμμια σχαση αν εισαι ηδη ζωγραφος.Απαιτουνται αλλες γνωσεις που αποκτουνται μονο σε φροντιστηριο.Ειμαι και εγω ενδιαφερομενος .Δεν θελω να πιστεψω οτι μπαινουν ολοι με μεσον.Δεν ειναι δυνατον.Αν υπαρξουν πολλοι και δυνατοι υποψηφιοι ,οι οποιοι μεσαζοντες δεν θα μπορεσουν να κανουν τιποτα για τους αταλαντους που θελουν να μπουν!
    Εμεις οι ιδιοι θα τους πεταξουμε εξω! Οσο για αυτους που μπηκαν με τον Α ή Β τροπο,δεν νομιζω οτι θα υπαρξει μελλον για επιτυχια. Η ζωγραφικη θελει πολλες ικανοτητες και κυριως ταλεντο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!
    ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ.
    ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.
    ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.
    ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ (ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ) ΦΙΛΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    Η Α.Σ.Κ.Τ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ...
    ΑΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ..ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΝ....ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ,ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ....
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΟ..ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ Α, Η Β, ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΑ,ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΜΑΘΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΠΩΣ Η Α.Σ.Κ.Τ. ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ...(ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ).....
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγχαρητηρια για το site. Eιναι υπεροχο να τοποθετειται κανεις ,και να δημοσιοποιει τις εμπειριες κ τις αποψεις του.Ειμαι κι εγω ενας ενδιαφερομενος και θελω πολυ να επιτυχω στην Σχολη.Κατάλαβα όμως απ οσα διαβασα οτι αν καποιος το καταφερει , είναι σαν να κερδιζει το λοττο!!
    Το θεμα ειναι ομως, περα από τα σχολια να κανουμε κατι για να φυγει αυτη η γαγγραινα.Ξερω καποιον που εδωσε 3 φορες εισαγωγικές και 3 φορες κατατακτηριες και δεν μπηκε!! Εγω θα πω κατι τολμηρό,θα προσπαθησω να μαζεψω χρηματα. Οταν εχω το ποσον που χρειαζεται, ποιον να παω να βρω για να με προγραμματισει? καθ/τη της Σχολης ή καθ/τή φροντιστηρίου? Εχω μπερδευτεί! ακουσα παντως, οτι νεαρος δασκαλος πολυ μικρου φροντιστηριου εχοντας αμεση γνωριμια με βοηθο της Σχολης κατάφερε να βαλει, και τους 5 απο τους 9 μαθητες του, στους πρωτους 15 κατα σειρα επιτυχιας .Μαλιστα πηγαινε ο ιδιος στο προαυλιο της Σχολης και συννενοειτο μαζι τους πως να προχωρησουν την δουλεια τους!φυσικα ποτε κανεις δεν θα μιλησει και θα ισχυρισθουν οτι αξιζαν την επιτυχια.Δεν σας περνούν διαφορες σκεψεις απ το μυαλο σας?Αραγε τι χατηρια εκαναν και με ποιον τροπο μπηκαν? σιγουρα δεν μπορει κανεις να βρει την ακρη.Αλλα θα μεινουμε στα λογια και στα παραπονα ?ή μηπως πρεπει τελικα να λαβει γνωση η πολιτεία? το Υπουργειο? πρεπει κατι να γινει! ο.κ δεν μπορουν να μπουν ολοι,ομως οταν υπαρξει αξιοκρατια ,τοτε ολοι θα αγωνισθουμε επι ισοις οροις!!
    παιδια εγω θελω να επιτυχω! θα το προσπαθησω!!! αν τα καταφερω θα σας αποκαλυψω και το ονομα μου!
    καποια ακρη θα βρω !
    χαρηκα που σας διάβασα ολους κ ο επιμενων νικα!
    ολοι οι καλοι χωρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καλησπερα σε ολους σας.
    Εγω θα αναφερω μονο οτι πηγαινα σε μια σχολη προετοιμασιας και εβλεπα τα πιο πολλα παιδια φιλαρακια με τους καθηγητες τα κοριτσια ολο μαζι τους αγκαλιες φιλια κ.λ.π.
    Εγω εκανα την δουλεια μου χωρις πολλα-πολλα ημουν πολυ καλος...ετσι μου ειχαν πει αλλα τελικα δεν περασα....τυχαιο;Δεν νομιζω!
    ευχαριστω που μου δινετε την ευκαιρια να πω την αποψη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. γειά σας,
    κι εγω πηγαινα σε καποια σχολη προετοιμασιας και εβλεπα το ιδιο σκηνικο. Ελεγαν ακομα και σε αρχαριους οτι πηγαινουν πολυ καλα .
    Ευτυχως εφυγα εγκαιρα απο εκει γιατι κατι περιεργο καταλαβαινα οτι πλανιοταν στον χωρο που
    μονο πολιτισμενος δεν ηταν....Εφετος σκεφτομαι να βρω κατι αξιοπρεπεστερο .Θα κανω κι εγω τη προσπαθεια μου.Πιστευω να τα καταφερω ! δεν θελω να ειμαι τοσο αρνητικη με την μοιρα μου.
    Παντως χαιρομαι που μοιραζομαι τις ανησυχιες μου.
    χαιρετισμους σε ολους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ...ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΛΩΝ!
    ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ΄ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ Η Α.Σ.Κ.Τ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!! ΓΙΑΤΙ?? ΔΗΛ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΝ ,ΥΛΙΚΟ Η,ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΕΚ ΠΡΟΟΙΜΙΟΥ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ? ΤΙ,ΝΤΡΟΠΗ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
    ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΜΑΙΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΥΤΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΗ!
    ΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ......ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ,ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ.Η,ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ? ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΦΙΔΙ!
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ!!!
    ΠΑΙΔΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ !ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι τραβάτε μπροστά , αλλά να ξέρετε με ποιές συνθήκες και τι γίνεται. Καλέ μου ανωνυμε. Είμαι μία ΄΄αποτυχούσα΄΄ για την εισαγωγή στην σχολή (η ζωγράφος). Ήθελα να σου πω ότι μετά την αποτυχία μου και αφού το συζήτησα στον κύκλο μου (καλλιτεχνικός κύκλος) μου έγινε πρόταση να έχω ΄΄μεσο΄΄ για του χρόνου άν θα ξανάδινα εξετάσεις και το απέρριψα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ξέρεις γιατί? Γιατί εγώ ήθελα να σπουδάσω με καθηγητές που να θαυμάζω πρώτ΄απ' όλα. Ο καθηγητής πρέπει να είναι ο πνευματικός σου πατέρας, ο μέντοράς σου και εσύ η συνέχειά του...Πώς θα τον έβλεπα μετά? Σαν ανθρωπάκι του συστήματος και της διαφθοράς? Για μένα η τέχνη είναι ιδανικό και η βάση της υπόστασής μου.Είναι όπλο στα χέρια μου ενάντια στούς εχθρούς των αξιών. Αυτοι οι σημερινοι καθηγητές είναι απλά ανθρωπάκια στην πλειοψηφία τους!! Ίσως να θέλαν να σπουδάσουν κάτι άλλο και έτυχε να είναι εκεί.Και λέω οι σημερινοί εξαιρόντας τους παλιούς!!! Είναι τυχαίο ότι παραιτήθηκε ο προηγούμενος πρύτανης ο Μπότσογλου? Τι του κάνανε οι σημερινοί? Τι είδε εκεί μέσα? Για ψαχτείτε λίγο.Θα μου πείτε τι θα κάνουμε? Δεν έχω απάντηση σ΄αυτό.Μόνο να είστε ο εαυτός σας και να μην συμβιβάζεστε. Πάλεψέ το καλέ μου ανώνυμε και αν το καταφέρεις...άλλαξε τον κόσμο ...στο εύχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ....μαλλον θα συμφωνησω με την κυρια που τοσο
    ομορφα και αληθινα τα γραφει!εγω ακουσα απο καθηγητρια ζωγραφικης επωνυμου φροντιστηριου ,οτι
    η Σχολη ειναι μεσο αντιπαλοτητας των καθηγητων και μονο.
    οι φοιτητες δουλευουν μονοι τους ,με περιοδικες διορθωσεις!να μου πειτε γιατι αγωνιζομαστε ολοι εμεις να μπουμε ?ισως γιατι ειμαστε ρομαντικοι και μεσα μας πιστευουμε στην ανατροπη της καταστασης! Μακαρι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γεια σας!
    αλιευοντας στο google επεσα στην....ελευθερη φωνη σας!!! πολυ ομορφος τιτλος !εμαθα και τα καθεκαστα στην ομωνυμη Σχολη που τοσος ντορος γινεται.
    Λοιπον εφριξα κ απιστευτα μου φαινονται οσα διαβαζω.
    Δεν εχω λογο να τα αμφισβητησω,γιατι κανεις δεν καθεται να γραψει κατι τοσο σοβαρο ,αν δεν το εχει ζησει.Λυπαμαι για ολα. Αλλα μεχρι εδω εφτασε η σαπιλα ? δεν εχω να προσθεσω τιποτα.μονο ντροπη . Αραγε πως διορθωνεται αυτη η ρεμουλα των καθ/τών? μιλαμε για χοντρη μπαζα καθε χρονο. ε!ρε κατακαημενη Αραχωβα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΧΟΛΗ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. EIMAI ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ 2011 ΣΤΗΝ Α.Σ.Κ.Τ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ SITE ΣΑΣ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
    ΔΙΑΒΑΣΑ. ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ,ΚΑΝΩ?ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? ΜΗΠΩΣ ΑΔΙΚΑ ΚΟΠΙΑΣΩ? ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ.ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΙΜΑΙ .ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ,ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΙ.ΝΑ ΠΩ .ΔΕΝ ΞΕΡΩ .ΕΙΜΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ Κ ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φίλε απογοητευμένε.Όταν κάποιος αγαπά αληθινά την τέχνη του και τον εαυτό του,δεν αφήνει κανένα , να του στερήσει την δημιουργία!! Υπάρχει εικαστική ζωή και εκτός της σχολής των Αθηνών....και πίστεψέ με πολύ καλύτερη.
    Αλλά άν θέλεις να το παλέψεις κανονικά προετοιμάσου σκληρά , δώσε εξετάσεις και βγάλε κρυφά φωτογραφίες των σχεδίων σου πρίν τα παραδώσεις.(λέω κρυφά επειδή απαγορεύεται και μπορεί αν σε πιάσουν να σε διώξουν).Μετά βγάλε πάλι κρυφά φωτογραφίες των σχεδίων των επιτυχόντων.Και κάντους μύνηση.,Συνχρόνως να εκθέσεις δημόσια τα έργα σου και να τα θέσεις σε κρίση απο εικαστικούς !!!! συγκρίνοντάς τα με των άλλων δηλώνοντας συνχρόνως και τον βαθμό που θα σου έχουν βάλει ο οποίος θα είναι (πίστεψέ με) κοντά στο 3 με άριστα το 10!!
    Μόνο έτσι θα εκτεθουν.Άσε που με την τόλμη σου και τα σχέδιά σου θα γίνει η πρώτη σου αναγνώριση σαν ζωγράφος!!! Καλή τύχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...φιλε ανωνυμε που απαντας στον προβληματισμό μου, σ΄ευχαριστω απο καρδιάς!οντως αγαπαω πολυ την τεχνη και ειμαι τιμιος εργατης της,αφιερωνοντας αρκετες ωρες προετοιμασιας .Δεν καταλαβαινω γιατι το 3 ειναι κομβικός αριθμός για τους αποτυχοντες.Δεν μπορει να μην υπαρχουν και μερικοί για 0,ή καποιοι άλλοι για 4 ή 4.5? Τωρα το θεμα να βγαλω φωτο των εργων μου ,ειναι απλό,αλλα εφετος ακουσα οτι απογορευοταν να βγουν φωτο των εργων των επιτυχοντων,και αυτο με εκανε να υποψιαστω την απατη!!παντως ακουσα πολλα καλά εργα εμειναν εξω .Τι να πω? αρχισα να ρωταω διαφορους για το θεμα και πολλοι μου ειπαν οτι μερικοι πετυχαν με την 4η προσπαθεια. φιλε,εχω μπερδευτεί ,αλλα και πεισμωσει. Θα κανω την προσπαθεια μου κ οτι αλλο μου ειπες.κ ευχομαι να ειμαι ο τυχερος,γιατι υπαρχουν και τετοια όντα!!!!! ευχαριστω για την απαντηση σου ,αν κα λιγο ανατρεπτικη ,αλλα νομιζω οτι εχεισ 100/100 δικιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ....καταληψη στην Α.Σ.Κ.Τ ! Αραγε πότε θα λήξει?
    οι κατατακτήριες ,πανε περίπατο προς το παρον.Αγνωστο αν και πότε θα γίνουν!
    Ακούστηκαν πολλα και διαφορα,αλλα τιποτα συγκεκριμενο .
    Λετε η καταληψη να επιμηκυνθει εως τον Σεπτεμβριο του 2011? ? ? θΑΝΑΙ ΤΥΧΑΊΟ ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γεια σας! τί ωραία που τα γραφετε !αλλα αραγε ποσοι νοιαζονται? ο καθενας κοιταει την παρτη του ,παρτε το χαμπαρι.Εγω μετα απο μπολικα χαστουκια που εφαγα δηλ αποτυχιες εννοω ,δεν καταφερα να μπω στην Σχολη. Ε,και? παμε για αλλα.
    Εκει δεν μας εκατσε ,αλλου θα μας κατσει.Που θα παει! Σας χαιρετω ολους .Κι εγω μαζι σας ειμαι στον αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι να πω; Κάποτε ρώτησαν τον κ.Γιανναρά για το ποια είναι η αιτία της διαφθοράς στην ελληνική κοινωνία και είπε ότι είναι η αναξιοκρατία.Δυστυχώς δεν βλέπω να βελτιωνόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οτι πιο ευστοχο εχουμε ακουσει τον τελευταιο καιρο! Α Ν Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α !
    αυτή παιδια δεν παλευεται με τιποτα. Το ιδιο ακριβως συμβαινει και στην Α.Σ.Κ.Τ. Μπαινουν 15 άξιοι και70 με μεσον .ότι μεσον και οτι χατηρι συνεπαγεται ....
    Οταν ο αγωνας ειναι ανισος ,τι,να παλεψεις και γιατί? dum spiro spero!. για οσους ξερουν Λατινικα. Υπαρχει και ο Θεος των εκπληξεων.Ποιος ξερει?μπορει να φανερωθει καποια στιγμη... αναμενουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ειμαι κοντα σας παρακολουθωντας τα όσα κατ εμε
    τοσο ενδιαφεροντα ,αλλα και τοσο συγκινητικα γραψατε. Καταλαβαινω οτι κανατε κοπο να προετοιμαστειτε για τις εξετασεις της Σχολης και το παραπονό σας για τις αδικες βαθμολογιες ειναι περα για περα δικαιολογημενο.Ομως ,ενας χρονος πλησιαζει να τελειωσει και μαζι μ αυτον πρεπει να κλεισουν και οι παλαιοι λογαριασμοι μας..!
    Ας πιστεψουμε οτι η νεα χρονια θα χαρισει κατι καλυτερο και κυριως την επιτυχια που προσδοκουμε .Ευχομαι ολοψυχα σε ολους σας προ παντων ,υγεια ,καθαρες σκεψεις και δυναμη!Καλα Χριστουγεννα γεματα πινελιές αγαπης και χαρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!
    ΣΑΝ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΟΣΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ.
    θΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ.....ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ....ΟΠΟΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Α.Σ.Κ.Τ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΧΑΡΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ!ΦΙΛΙΑ!!
    ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα δρομέα και καλή χρονιά!
    Η αλήθεια είναι πώς ήθελα κι εγώ φέτος να δώσω εξετάσεις στη σχολή αυτή, αλλά μετά από αυτά που διάβασα στο άρθρο σου αποθαρρύνθηκα.
    Αλήθεια, πρέπει να πας σε φροντιστήριο για να κάνεις προετοιμασία? Πίστευα ότι είναι καθαρά θέμα ταλέντου το αν θα περάσει κανείς ή όχι. Αλλά τελικά παίζουν πολλά από πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Sophie
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ blog ΜΟΥ.
    ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ....ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΜΕΣΟΝ ΕΧΕΙΣ.....
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΗ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
    ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΙΚΗ....
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ...ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. γεια χαρα σε ολους! χαρουμενο και τυχερο το 2011!
    ειμαι κι εγω μια υποψηφια για την Α.Σ.Κ.Τ.
    αδιαφορω αν καποιοι πληρωνουν καποιους για να εισαχθουν στην Σχολη.Τι,μελλον μπορει να εχει ενας αταλαντος?μια ουτοπια ειναι να μπεις χωρις να το αξιζεις ,γιατι ποτέ δεν θα τελειωσεις .Προσωπικα,θα κανω καθε δυνατη προσπαθεια να παω με οση περισσοτερη γνωση μπορω,και πανω απ ολα ετοιμη και εντιμη να καθησω στις εξετασεις.Αν πρεπει, θα μπω,αν οχι θα δεχτω το οποιο αποτελεσμα.Φιλοι μου ,ας μη κολλαμε στο μεσον .Ας κοιταξουμε να παμε ετοιμοι και χαλαροι σ αυτη την ωραια αναμετρηση.
    ..και η επιτυχια δεν θ αργησει να ερθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για τις ωραίες συμβουλές σου.
    Θα προσπαθήσω γιατί αγαπώ πολύ το αντικείμενο, αλλά με επιφυλάξεις μετά από όσα διάβασα.
    Το blog σου μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον!
    Θα σε παρακολουθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. διαβαζω το blog σας με προσοχη και καπου που συστησα να το διαβασουν ,η απαντησή τους ηταν οτι.ηδη γνωριζαν την υπαρξή του.Αρα, οσα γραφονται κυκλοφορουν και αυτο, ειναι πολυ καλο!!! Θαθελα με την σειρα μου να πω,επειδη κι εγω προετοιμαζομαι για τις εξετασεις του 2011 γνωριζοντας οτι,οι εξετασεις δεν ειναι αδιαβλητες ,οτι δεν θα πρεπει να αποθαρρυνθουμε.Ο καλος θα μπει! Λυπαμαι για οσα διαβασα ,και μακαρι να γνωστοποιηθουν σε αρμοδιους της Σχολης.Ειναι κριμα να αναλωνομαστε εγκεφαλικα,ψυχικα και οικονομικα και στο τελος να υπαρχει μια αδικη αναμετρηση.Τα οσα γραφονται ,εστω και ανωνυμα ,νομιζω οτι εχουν βαση και δεν ειναι προιον απογοητευσης λογω καποιας αποτυχιας στις εξετασεις! Καλη Χρονιά σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.
    ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ.
    ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΤΙΜΙΑ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ...ΑΠΛΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ...ΔΙΧΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αγαπητοι ,ανωνυμοι φίλοι,ειμαι κι εγω υποψηφια για τις εξετασεις στην Σχολη για το 2011.
    Οπως αντιλαμβανεστε ενδιαφερομαι για οτιδηποτε αφορα την Σχολη αυτη ,που δεν σας κρυβω ειναι ονειρο μου να επιτυχω, γιατι λατρευω την ζωγραφικη . Απο τα πολλα που διαβασα στα σχολια του blog σας εχω να προσθεσω κατι που άκουσα και πιστευω οτι ισχυει.Οτι η γραμματεια της Σχολης και συγκεκριμενα καποια υπευθυνη εκει ,συστηνει συγκεκριμενα ατομα-φροντιστηρια σε υποψηφιους .Δεν ξερω αν αυτο ειναι καλό ,ή κακο ,ή μια ευγενης εξυπηρετηση ,αλλα νομιζω προσωπικα οτι, αν οντως ,συμβαινει ειναι αντιδεοντολογοκο καιπερα για περα αδικο γιατι απ την εικαστικη προετοιμασια ,ζουν καποιοι δασκαλοι -ζωγραφοι. Αν ορισμενες υπαλληλοι της γραμματειας τους κοβουν το ψωμι τους καταδικαζοντας τους στην αφανεια ειναι κριμα!!!
    Τωρα για οσα σχολια διαβασα απο τις προσωπικες εμπειριες αυτων που τις καταθετουν στην σελιδα σας,πραγματικα λυπαμαι και ευχομαι πολυ συντομα να τελειωσει αυτο το μπαχαλο!!! Ειπαμε ,Ελλαδα ειμαστε ,αλλα ας γινει επιτελους μια αρχη να φυγουν τα σαπια απ αυτην την χωρα που γεννησε ηρωες και διδαξε πολιτισμο σε ολη την γη!
    σας ευχαριστω για την φιλοξενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καταπληκτικο ! Μεσω ΑΣΕΠ τα μοντελα της Σχολης καλων τεχνων !!Το ερώτημα, που προκύπτει για τους εργαζόμενους, είναι με ποιά κριτήρια το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού, θα διαλέξει τα μοντέλα που ποζάρουν στα εργαστήρια της Καλών Τεχνών. Είναι γνωστό ότι η επιλογή γίνεται απή τη διεύθυνση της Σχολής, με κριτήριο να πληρούν τις καλλιτεχνικές-εκπαιδευτικές τους προϋποθέσεις. Δηλ.ποιά ? χα χα. Εγώ ξέρω… Και εσείς κάθεστε και στεναχωριέστε αν θα μπείτε σε αυτό το . Βγέστε έξω , δουλέψτε , καλλιεργήστε το ταλέντο σας ,έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…αρκεί να έχετε το ταλέντο , γιατί χωρίς αυτό ζωγράφος δεν γίνεσαι..Ένας που ζωγραφίζει 30 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ...κι εγω ακουσα οτι θ αλλαξουν πολλα στην Σχολη,αλλα θ αλλαξουν αληθινα? παντως λεφτα δεν υπαρχουν ,ηδη στις κατατακτηριες θα μπουν μονο 2 ατομα !!!! καλα ακουσατε ! δηλ.οτι προβλεπει ο νομος το 3% .Αραγε το 3% θα ισχυσει και στις εισαγωγικες του Σεπτεμβριου? ιδωμεν...
    Αυτα για την ωρα τα νεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. aisxos paidia kai meta 8eloune na menoume kai ellada na spoudazoume ......eleos ......ti aei ti tei ti iek ola ta idia einai kaneis dn noiazete gia ts fitites oute 8a niastei pote

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 6 ατομα μπηκανε παιδια στισ κατατκτηριες. Διναμε τουλαχιστον 250.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καθηγητές:δημόσιοι υπάλληλοι(σχολαστικοί και μίζεροι)ποντίκια και νυχτερίδες!
    Σχολές:νεκροταφεία νέων καλλιτεχνών
    Πτυχίο:διαβατήριο για την εισαγωγή στην δημοσιουπαλληλική ζωή και την μετάδωση της στείρας και μηδενικής παιδείας των προκατόχων.
    Ευρωπα'ι'κή ακαδιμα'ι'κή σπουδή:η πιο ευαίσθητη και ουσιαστική εργασία...καρκινοβατεί.
    Απουσία ηθικής...και άνοδος της ασημαντότητας.

    ένας φοιτητής της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ....φιλε εισαι ακριβεστατος! αυτο συμβαινει στην Σχολη! κριμα η μεγαλη προετοιμασια!κριμα τοσα ταλεντα που χανονται!κριμα για την μεροληψια των καθ/των!δασκαλοι Καλλιτεχνικων στοχευουν οι περισσοτεροι που μπαινουν.Αλλα και τι αλλο μπορουν να κανουν ,με τα εφοδια που παιρνουν??? η λεξη,ΗΘΙΚΗ ειναι αγνωστη στους μεσα....Ποτε θα αλλαξει αυτη η καμαριλα????? βρωμαει χιλιομετρα πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σχολές:νεκροταφεία νέων καλλιτεχνών
    Απουσία ηθικής...και άνοδος της ασημαντότητας.
    Ποτε θα αλλαξει αυτη η καμαριλα????? βρωμαει χιλιομετρα πια!!!
    ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ!
    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Με αφορμή τα σχόλια όλων σας για την κατάσταση που επικρατεί χρόνια τώρα με τις εισαγωγικές εξετάσεις στις Σχολές Καλών Τεχνών,αλλά και την εν γένει λειτουργία τους,θά'θελα να αναφέρω τα εξής:
    Κατ'αρχήν να πώ πως είμαι σπουδαστής στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Φλωρεντίας(πρώτο έτος,ζωγραφική-σχέδιο).
    Πρίν 6 χρόνια είχα την ζοφερή εμπειρία ώς υποψήφιος,για την εισαγωγή μου στις 2 σχολές καλών τεχνών της Ελλάδας.Θα πώ μονάχα πως,εκείνος που σέβεται τον εαυτό του,δεν θα τον ξαναυποβάλει ποτέ,σε μια τέτοια απαξιωτική και νοσηρή διαδικασία.Απαξιωτική γιατί μετέχοντας στην όλη διαδικασία των εξετάσεων,καταλαβαίνεις ότι είναι μια ''στημένη'' κατάσταση.Νοσηρή,γιατί κυνδινεύεις να αποτελέσεις μέρος της όλης σάπιας αλυσίδας,(βλέπε:φροντηστήρια,καθηγητές...παρασκήνιο).Πέραν των εισαγωγικών εξετάσεων όμως,το μετά είναι που σε κάνει να δυσανασχετείς πραγματικά και σιγά σιγά να απελπίζεσαι.
    Και εδώ πλέον,δεν μιλάω για την λειτουργία των σχολών της Ελλάδας μόνο,αλλά και για την ακαδημα'ι'κή σπουδή γενικότερα στην Ευρώπη του καιρού μας.Με απλά λόγια,η ευρωπα'ι'κή ακαδημα'ι'κή σπουδή,καρκινοβατεί!Κείνος που δεν βλέπει τούτο το κακό,αλληθωρίζει...
    Δύο είναι οι πιο βασικές αιτίες του προβλήματος αυτού.Η πρώτη είναι πως το επάγγελμα του Δασκάλου(ακαδημα'ι'κού καθηγητή),έγινε επάγγελμα που ανήκει στην ελίτ της κοινωνίας μας.Η δεύτερη,είναι πως καταφέραμε να νικήσει ο τύπος και να χαθεί η ουσία.Οι δύο αυτές αιτίες,έχουν ώς αποτέλεσμα οι σχολές να παράγουν ξόανα,σε καμία περίπτωση καλλιτέχνες,και φυσικά σε καμία περίπτωση δασκάλους!Η παρακμή αυτή,συνεχίζει να συντηρείται απο τις σχολές,και σαφώς απο τους καθηγητές,(διότι οι καθηγητές είναι οι μονάδες εκείνες που ορίζουν το πραγματικό επίπεδο μιάς σχολής κάθε φορά).Το πτυχίο,των σχολών καλών τεχνών(και όχι μόνο)αποτελεί το διαβατήριο για μιά ύσηχη δημοσιουπαλληλική καριέρα,με φυσικό επακόλουθο την μετάδωση της στείρας και μηδενικής παιδείας στους επόμενους.Δάσκαλοι και ποντίκια...Πάντα τους μίζεροι,ομπρελοφόροι και σχολαστικοί.Και το μαύρο σκοτάδι στις σπουδές μας και στις σχολές μας.Μαυρίλα που είναι όμοια,μόνο με το ράσο του γύπα και του κόρακα,του παπαδαριού δηλαδή που χρόνια τώρα βάζει χέρι στην πιο ευαίσθητη και σημαντική εργασία,την παιδεία μας.
    Ας καταλάβουμε λοιπόν πως οι Ακαδημίες Καλών Τεχνών,είναι νεκροταφεία για τους νέους καλλιτέχνες και η σπουδή τους μια τυπική και ανούσια διαδικασία.
    Ας καταλάβουμε επίσης πως το όλο κατάντημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας και μαζί με την ολική απουσία της ηθικής,έχει επικρατήσει η μετριότητα και η μιζέρια σε όλα τα επίπεδα της παιδείας μας.
    Ηθική,παιδεία,τέχνη και όλη η εμορφιά που πηγάζει απο έννοιες και αξίες τις οποίες έχουμε ξεχάσει...πάνε περίπατο.
    Η άνοδος της ασημαντότητας του δικού μας Κ.Καστοριάδη,σε όλο της το μεγαλείο.
    Οι εισαγωγικές εξετάσεις,αγαπητοί υποψήφιοι,είναι μονάχα η αρχή.


    Tommaso,
    Firenze 8/2/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είμαι ζωγράφος. Αποφοίτησα πριν 16 χρόνια από τη Φλωρεντία (εισήχθηκα 3ος στη βαθμολογία τόσο στο σχέδιο όσο και στην ιστορία της τέχνης που εξεταζόμασταν τότε προφορικά στα Ιταλικά, αποφοίτησα με ανάλογη βαθμολογία κ.λ.π). Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έδωσα εξετάσεις στην ΑΣΚΤ, χωρίς φυσικά να ασχοληθώ με προπαρασκευαστικά φροντιστήρια εδώ, καθώς θεωρούσα ήδη τον εαυτό μου ζωγράφο. Η βαθμολογία μου ήταν από τις χαμηλότερες και δεν πέρασα. Προφανώς το ταλέντο μου δεν είναι αρκετό για την ελληνική σχολή καλών τεχνών - στη Φλωρεντία θα τους έπιασα κορόιδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑνώνυμοςΜαρτίου 05, 2011

    το ηθικο διδαγμα της ιστοριας αυτης απ' οτι φαίνεται ειναι οτι, η Ελλαδα εχει πλεον μετατραπει σε ενα εργοστασιο παραγωγης κερδους! Δουλευουν οι αδυναμοι, κερδιζουν οι ισχυροι! Ειμαι αποφοιτος γυμνασιου και ετοιμος να τα αφησω ολα πισω για να κυνηγησω το ονοιρο μου ως καλλιτεχνης, αλλ' απ' οτι φαινεται αυτο δεν θα γινει εδω, αλλα στο εξωτερικο...
    Η Ελλαδα δεν ειναι πια οτι ηταν καποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΑνώνυμοςΜαρτίου 06, 2011

    Πολύ ενδιαφέροντα τα οσα διαβασα αν και καπως απογοητευτικα...
    Σκεφτομαι να δωσω στις επόμενες εξετάσεις , δεν ξέρω όμως αν ειναι καλύτερο να δώσω εισαγωγικές ή κατατακτήριες (εχω τελειώσει και αλλη σχολη). Που είναι πιο εύκολα και πιο αξιοκρατικά?

    Επίσης, μηπως μπορει καποιος να μου πει για φροντιστήρια προετοιμασίας. Ψαχνω στο διαδίκτυο αλλα δε βρίσκω και πολλά.. Ξέρετε ποιά ειναι τα καλύτερα (και γιατι)?

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ !
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΒΑΣΙΣΟΥ ΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΓΩ ΣΑΝ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΛΩΣ.
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ email ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ.
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ....ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή