"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2011

Μετά τους Ισπανούς και οι Ιταλοί το γυρισαν στο δικό τους νόμισμα


Ο δήμαρχος του χωριού Μπρόλο της Σικελίας, με 6.000 κατοίκους, στην περιφέρεια της Μεσίνα, αποφάσισε να κηρύξει την προσωρινή επιστροφή στο νόμισμα της λιρέτας. Ο δήμαρχος Σάλβο Μεσίνα συμφώνησε με μια σειρά εμπορικών επιχειρήσεων, αρχικά κυρίως καταστήματα ειδών ένδυσης και μπακάλικα, ώστε...
μέχρι το τέλος του 2011 να δέχονται πληρωμές και σε λιρέτες, εκτός από τα καθιερωμένα πλέον ευρώ.
Παρά τους αρχικούς δισταγμούς, η ανταπόκριση των πολιτών ήταν άκρως θετική. Τις τελευταίες εβδομάδες η πρωτοβουλία επεκτάθηκε και στα ξενοδοχεία της περιοχής.
Ο δήμος του Μπρόλο, από την 1η Ιανουαρίου του 2012, θα φροντίσει να συλλέξει όλες τις εισπράξεις στο παλιό εθνικό νόμισμα της Ιταλίας και να τις μετατρέψει σε ευρώ στα γραφεία της Τράπεζας της Ιταλίας στην Κατάνη και στο Παλέρμο, πάντα στην Σικελία.
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αυτή την στιγμή σε όλη την χώρα υπάρχουν αποταμιεύσεις που αγγίζουν τα 2.668 δισεκατομμύρια λιρέτες, περίπου ένα δισεκατομμύριο τριακόσια εκατομμύρια ευρώ.
Τα χρήματα αυτά θα πρέπει να ξοδευτούν στο Μπρόλο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ή να μετατραπούν σε ευρώ μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου του 2012. Αν δε συμβεί κάτι τέτοιο, θα χαθεί κάθε συναλλαγματική αξία.
Σύμφωνα με Ιταλούς σχολιαστές, η "ρομαντική αλλά και δημιουργική πρωτοβουλία του Μπρόλο", θα έχει θετικές επιπτώσεις και στον τουρισμό.
Το 90% των εμπορικών επιχειρήσεων του χωριού, προσφέρει, πλέον, την δυνατότητα "διπλής πληρωμής" σε λιρέτες και ευρώ.
whitetoweraris.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου