"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2011

Διαμαρτυρία για το άρθρο της REAL NEWS περί Γεωμηχανικής και Αεροψεκασμών


Aγαπητέ κύριε Χατζηνικολάου,
Με έκπληξη αλλά και απογοήτευση διαβάσαμε στο ένθετο Περιβάλλον της Real News, Κυριακή 24-7-2011,  το άρθρο, με το οποίο προβάλλατε τις αρρωστημένες προτάσεις κάποιων επιστημόνων που εκθειάζουν την εφαρμογή της Γεωμηχανικής ως το μοναδικό αντίδοτο για την θεραπεία της γης από τις κλιματικές αλλαγές!
Γνωρίζετε κύριε Χατζηνικολάου, ότι η Γεωμηχανική αφορά ένα καινούριο κλάδο της επιστήμης που επεμβαίνει με μεγάλη κλίμακα και τεχνητούς τρόπους στις φυσικές διεργασίες του πλανήτη με απρόβλεπτες συνέπειες για την ισορροπία του, αλλά και το μέλλον της ανθρωπότητας;
Πολλοί άλλοι επιστήμονες των οποίων οι φωνές δεν ακούγονται αγωνιούν για τα αποτελέσματα αυτών των εφαρμογών!
Ο Tim Barnett, φυσικός θαλάσσης στο ινστιτούτο ωκεανολογίας του Scripps, ανέφερε πως η σπορά σιδήρου σε μεγάλη κλίμακα, θα μπορούσε να μεταβάλλει την κρίσιμη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ της επιφάνειας της θάλασσας και των βαθύτερων υδάτων και να προκαλέσει δραματικές επιπτώσεις στη θαλάσσια ζωή.

Η απορρόφηση περισσότερου διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα ως αποτέλεσμα των υψηλότερων εκπομπών καθιστά τις θάλασσες πιο όξινες, και τα τελευταία 200 χρόνια η ωκεάνια οξύτητα έχει αυξηθεί κατά 30%. Η αύξηση της οξύτητας γίνεται γρηγορότερα από οποτεδήποτε μέσα στα προηγούμενα 65 εκατομμύρια έτη.

Η αυξανόμενη όξυνση του θαλάσσιου νερού απειλεί με επιπτώσεις ένα ευρύ φάσμα θαλασσίων οργανισμών, κυρίως κοραλλιών και μαλακίων, που χρειάζονται ανθρακικό ασβέστιο για να φτιάξουν τα κελύφη και τους σκελετούς τους.
Μέρος αυτών των πρακτικών είναι και οι Χημικοί Αεροψεκασμοί της Ατμόσφαιρας. Ραντίζουν  ΟΧΙ  μόνο τους ωκεανούς, αλλά και τους ουρανούς  με αλουμίνιο ,βάριο, στρόντιο και άλλα τοξικά   βαρέα μέταλλα, που ήδη εφαρμόζονται παγκόσμια, αν και τηρείται  σιγή ιχθύος από τις κυβερνήσεις όλου του κόσμου και οπωσδήποτε και από την δική μας!
Το φαινόμενο αυτό παρατηρείται χρόνια τώρα, τα τελευταία πιο έντονα, από εκατομμύρια ανήσυχους πολίτες σε όλο τον κόσμο, με την μορφή των χημικών ουρών που αφήνουν σε μεγάλο ύψος αεροπλάνα αλλά και με την δημιουργία τεχνητών νεφών και τροποποίησης του καιρού μεγάλων επιφανειών του πλανήτη, προκαλώντας ακραία καιρικά φαινόμενα(καύσωνες, ξηρασίες ,πλημμύρες τυφώνες)! Αν έχει επιλεγεί από τους «ευφυείς»επιστήμονες αυτή η 'θεραπεία'  του πλανήτη ως κάτι το  ωφέλιμο  και αβλαβές  γιατί όλη αυτή η μυστικότητα και η συγκάλυψη ,γιατί τα ερωτήματα χιλιάδων πολιτών παραμένουν αναπάντητα;
Εμείς σας μεταφέρουμε τον προβληματισμό μας, τα εναγώνια ερωτήματά μας και εναπόκειται τώρα πια στην δική σας  ευαισθησία, πρωτοβουλία να προβάλετε και να αναδείξετε και την άλλη άποψη -που αντιπροσωπεύει ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό του λαού μας,- να ερευνήσετε να εργαστείτε με τις γνώσεις σας τα ταλέντα και την δύναμη που διαθέτεται  να αποκαλυφθεί το μεγαλύτερο έγκλημα που συνέβη ποτέ και ήδη διαπράττετε  στην ιστορία της ανθρωπότητας!
Με εκτίμηση
Τα μέλη της επιτροπής της Πανελλήνιας Κίνησης Κατά Των Χημικών Αεροψεκασμών

Ν. Κατσαρός – Χημικός-  Επιστημονικός συνεργάτης του  ΕΚΕΦΕ  «Δημόκριτος», τ. Πρόεδρος του ΕΦΕΤ
Wayne Hall - Καθηγητής-Μεταφραστής
Φ. Ζούγρου - Οικονομολόγος
Α. Στεφάνου - Δημοσιογράφος
Μ. Γιακατού
Σταυρίδου Ειρήνη
- Οικονομολόγος
Σουζάνα Τορωμανίδου - Περιβαλλοντολόγος
Τα μέλη της ομάδας στο FACEBOOKhttp://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%A7%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%91%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A8%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3-chemtrails-%CE%92/173522886000848#!/pages/%CE%9A%CE%99%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%95%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%91-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%A7%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%A3-%CE%91%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A8%CE%95%CE%9A%CE%91%CE%A3%CE%9C%CE%9F%CE%A5%CE%A3-chemtrails-%CE%92/173522886000848

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου