"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο κ. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ

Με οδηγό την ΑΛΗΘΕΙΑ και την συνείδησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ φόρεσε τα γυαλιά σε όσους είπαν ΝΑΙ και περισσότερο στους κωλοτούμπες (ντροπή ρε) Ρομπόπουλο και Αθανασιάδη. Το ΟΧΙ του έγραψε Ιστορία. Ιστορία ενός Ανθρώπου, ενός Αντρα, Ενός Λεβέντη που αν και ΔΕΝ έχει το φως του, ΖΕΙ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΦΩΣ, ΣΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ και της ΕΛΠΙΔΑΣ ότι στο Τόπο δεν χάθηκαν τα πάντα – ακόμη.
Και το ΠΑΣΟΚ;
Δειλό… Μοιραίο… Σάπιο. Γεμάτο μαμαλίγκα. Σαπρόφυτα. Μικροψυχία. Χεζίλους. Λογάδες. Κονομισάριους… βγήκε και δήλωσε την ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ του: ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Διαγραφή  στον ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ γιατί είχε τα αρχίδια να πει την γνώμη του, να μιλήσει ως ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, να βγει από την στάνη, να ξεφύγει από την ΕΥΘΥΝΗ για την Καταστροφή της Χώρας, από το ΤΣΟΥΝΑΜΙ που έρχεται!
«Ηθελε, λέει», γράφει ο Νίκος Καζαντζάκης στους Αδελφοφάδες, «να ήταν ΛΕΥΤΕΡΟΣ! Σκοτώστε τον». ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ!
Και λοιπόν; Ο Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ πέρασε στην Ιστορία! Στην Ιστορία των Ανδρών. Ξεχώρισε ανάμεσα στους ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ. Ηταν ο ΕΝΑΣ μέσα στους πολλούς. Ο Σκληρός Αντάρτης. Ο ενάντιος των Ατομικών του συμφερόντων. ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΧΙ που ζητάνε οι καιροί – όταν είναι δύσκολοι. Είπε το ΟΧΙ όπως το ζητά ο στίχος του Καβάφη…
«Ένα μεγάλο ΝΑΙ ή ένα Μεγάλο ΟΧΙ». Επέλεξε – το ΟΧΙ. Το ΟΧΙ  των δικών του Φωτεινών Θερμοπυλών.
ΑΥΤΟ το ΟΧΙ το κατάλαβε ο Ελληνικός Λαός. Του περόνιασε την καρδιά. Εγινε Φιλότιμο, Ελπίδα, Ελευθερία…
Εκτος βέβαια της Εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» όπου ο Δ. Μητρόπουλος μας έδωσε την δική του …θεωρία (!) γράφοντας:
«ΣΕ Ο,ΤΙ αφορά την οικονομική πολιτική, ο Κουρουμπλής ήταν εξ αυτών που είχαν ανεβάσει τους τόνους εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ούτε όμως η αλλαγή υπουργού στο Οικονομίας, ούτε το χάιδεμα στ' αυτιά, ούτε η κουβέντα με τον Μιχάλη Καρχιμάκη - με τον οποίο συνδέονται φιλικά κι έκατσε δίπλα του στην Ολομέλεια - είχαν κάποιο αποτέλεσμα. Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας φαινόταν δρομολογημένος σε τροχιά εξόδου και μάλιστα με τρόπο που να τραυματίζει την πλειοψηφία. Γιατί αν ήθελε να πάει στην τιμή και την πεποίθησή του χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα, θα μπορούσε να παραιτηθεί από την έδρα του. Οπως έκαναν ο Φλωρίδης με τον Νασιώκα.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ προκαλούν ένα ερώτημα: υπάρχει πολιτική ιδιοτέλεια; Η χώρα βουλιάζει και κάποιοι στα σαλόνια εξακολουθούν να κινούνται με γνώμονα το προσωπικό συμφέρον. Ποιο είναι αυτό; Οπως πάντα στην πολιτική, οι μεταγενέστερες κινήσεις θα αποσαφηνίσουν τις προγενέστερες πράξεις. Θα φανεί δηλαδή αν ο Κουρουμπλής έχει προορισμό κάποιο άλλο κόμμα ή έχει κάτι άλλο στο μυαλό του. Ούτως ή άλλως, η περίπτωσή του επιβεβαιώνει ότι η χώρα έχει πρόβλημα πολιτικού προσωπικού στην κορυφή, στη μέση και στη βάση.».

…Επρεπε – έγραψε - να παραιτηθεί… Και αναρωτήθηκε αν υπάρχει πολιτική ιδιοτέλεια. Αλλά διαβάσατε τις σοφιστίες του αρθρογράφου… Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τώρα ο Ρομπόπουλος.
Πήγαινε – έλα.
Τελικά φώναξε και αυτός το ΝΑΙ του! Γλυκό – γλυκό με… αμύγδαλο. Ντροπή. Αραγε την κατάλαβε;
Και πάμε στον βουλευτή ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ! Στα σίγουρα θα πρέπει να «δολοφονηθεί» δι’ εμπτυσμού!
Σηκώθηκε στην Βουλή, ολοφάνερα κατουρημένος, ένα όρθιο ανθρωπάκι, νάνος για να πει την δικαιολογία του γιατί αποφάσισε - άλλαξε γνώμη -, να πει ΝΑΙ στον ενταφιασμό της χώρας.
Τον κοιτούσα και τον λυπόμουνα! Και, χωρίς να το καταλάβω, πλησίασα και τον έφτυσα στην τηλεόραση, λέγοντας:
- ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΧΙΜΠΑΤΖΗ. ΡΕ ΚΟΖΑΝΙΩΤΙΚΗ ΜΑΪΜΟΥ.
Τι άλλο να προσθέσω; Ελλάς Ελλήνων Βουλευτών;
Τα χαΐρια τους.
Και Αυτοί κακά χερόβολα και Εμείς κακά Δεμάτια.
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου