"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2011

«Καμπανάκι» για το χρέος των ΗΠΑ χτυπά το ΔΝΤ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την έλλειψη πολιτικής συμφωνίας αναφορικά με το όριο του χρέους των ΗΠΑ, καλώντας τους Αμερικανούς να βρουν μια «συνολική λύση» προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα των ΗΠΑ σε μεσοπρόθεσμη βάση.
Σε διαφορετική περίπτωση το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι οι αγορές θα χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην ικανότητα των ΗΠΑ να ανταποκριθεί στα χρέη της.
Επιπλέον, επισημαίνει ότι σε περίπτωση που δεν ληφθεί απόφαση μέχρι τις 2 Αυγούστου, θα υπάρξουν σημαντικές παγκόσμιες επιπτώσεις, δεδομένου του κεντρικού ρόλου των αμερικανικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς χρηματαγορές.
Σύμφωνα με το Ταμείο, μεταξύ των μέτρων που θα πρέπει να ληφθούν είναι οι περικοπές των δαπανών της υγείας και αύξηση των εσόδων.
Όπως τονίζει το ΔΝΤ η ανάπτυξη στις ΗΠΑ θα παραμείνει υποτονική μεσοπρόθεσμα και συμβουλεύει να αποφευχθεί η επιβολή άμεσων περικοπών, που θα είχε αντίκτυπο στις καταναλωτικές δαπάνες.

Στο τραπέζι νέα σχέδια για το όριο του αμερικανικού χρέους

Άκαρπες παραμένουν οι διαβουλεύσεις μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για την εξεύρεση συμφωνίας σχετικά με το όριο του αμερικανικού χρέους και την περικοπή του αμερικανικού ελλείμματος.
Το σχέδιο των Δημοκρατικών έχει ως στόχο την εξοικονόμηση 2,7 τρισ. δολαρίων σε μια δεκαετία, ενώ των Ρεπουμπλικάνων κατά 1,2 τρισ. δολαρίων, αλλά και τον περιορισμό κοινωνικών δαπανών. Κανένα από τα δύο σχέδια δεν προβλέπει αύξηση των εσόδων.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τη στήριξή του στο σχέδιο που εισηγήθηκε ο Δημοκρατικός γερουσιαστής Χάρι Ρέιντ.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο κομμάτων έχουν καταρρεύσει
.enet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου