"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

 


Στη σύλληψη δύο ατόμων τουρκικής υπηκοότητας για κατοχή πλαστών διαβατηρίων και εγγράφων ξένων Αρχών προχώρησε η Αστυνομία.
Πρόκειται για έναν 50χρονο και μία 42χρονη, σε βάρος της οποίας μάλιστα διαπιστώθηκε πως εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις γερμανικές Αρχές για συμμετοχή σε τρομοκρατική δραστηριότητα.
Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φορητοί σκληροί δίσκοι, φορητά μέσα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB), κάρτες μνήμης υπολογιστών και άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν για περαιτέρω διερεύνηση.
Για τον 50χρονο συλληφθέντα εκκρεμούσε σε δεύτερο βαθμό η εξέταση αιτήματός του για πολιτικό άσυλο (!), καθώς το σχετικό αίτημά του είχε απορριφθεί σε πρώτο βαθμό.
Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί του Σαββάτου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
adalis.gr
stoxos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου