"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

Reuters: Τι θα γίνει εάν υπάρξει νέα υποβάθμιση της Ελλάδας

Τις επιπτώσεις που θα έχει μια υποβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους αξιολόγησης αναλύει το πρακτορείο Reuters. Σύμφωνα με έγγραφο που επικαλείται το πρακτορείο, οι οίκοι θα υποβαθμίσουν την Ελλάδα σε περίπτωση που επιλεχθεί λύση επαναγοράς ή μετακύλισης του ελληνικού χρέους.
Σύμφωνα πάντα με το Reuters, οι οίκοι δεν θα προχωρήσουν σε υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας, μόνο σε περίπτωση που υιοθετηθεί η τρίτη λύση, της επιβολής φόρου στις τράπεζες.
Τις τελευταίες ώρες πάντως αυτή η λύση φέρεται να απομακρύνεται έπειτα από την απειλή τραπεζικών ιδρυμάτων ότι θα καταθέσουν αγωγές εάν τους επιβληθεί φόρος.
Σε περίπτωση, τώρα, υποβάθμισης της Ελλάδας, εκτιμάται ότι οι πιέσεις των αγορών προς την Ιταλία θα ενταθούν ενώ εκφράζονται φόβοι και για τα ισπανικά ομόλογα, τα σπρεντ των οποίων έχουν αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου