"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Κλιμάκιο της ΕΥΠ στον τόπο της τραγωδίας


Στην Κύπρο μεταβαίνει εσπευσμένως κλιμάκιο ειδικών πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες των Κυπρίων εμπειρογνωμόνων ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν την πολύνεκρη έκρηξη στη Ναυτική Βάση του Ζυγίου. Οι ερευνητές φέρονται να έχουν λάβει σαφείς οδηγίες να εξακριβώσουν αν έχει γίνει δολιοφθορά και να μελετήσουν δύο κρίσιμα στοιχεία.
Αξιόπιστες στρατιωτικές πηγές αναφέρουν στο “Newsbomb” ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς, τίποτε δεν είναι αυτονόητο σ’ αυτήν την υπόθεση. Οι πράκτορες της ΕΥΠ και οι Κύπριοι συνάδελφοί τους θα μελετήσουν εξονυχιστικά τις εκθέσεις, τις αναφορές, τα βιβλία ελέγχου σκοπών και σε ό,τι άλλο φανεί χρήσιμο.
Χαρακτηριστική είναι η επισήμανση αξιωματικού, ο οποίος τόνισε πως θα εξετασθούν οι ιατροδικαστικές εκθέσεις για τα δώδεκα αθώα θύματα. «Σε τέτοιες περιπτώσεις βίαιου θανάτου, τα πτώματα είναι φλύαρα και μαρτυρούν τις συνθήκες υπό τις οποίες εξέπνευσαν», σχολίαζε χαρακτηριστικά.
Τα νέα στοιχεία
Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των στοιχείων που έχουν διαρρεύσει από τα Wikileaks σχετικώς με τις πιέσεις που δέχθηκε ο Κύπριος Πρόεδρος κ. Δημήτρης Χριστόφιας από την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών κ. Χίλαρυ Κλίντον, τον Ιανουάριο του 2009, να εμποδίσει τη μεταφορά πυρομαχικών από το Ιράν στη Συρία με το ρωσικών συμφερόντων πλοίο "Μαντσεγκόρσκ", δύο νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στην υπόθεση:

1. Ένα στοιχείο που ενισχύει τη φημολογία περί δολιοφθοράς σχετίζεται με τα χαλαρά μέτρα ασφαλείας που τηρούνταν στη ναυτική βάση. Λόγω θερινών αδειών είχαν μειωθεί ή και διακοπεί για αρκετές ώρες οι στρατιωτικές περιπολίες γύρω στη στρατιωτική βάση του Ζυγίου.

2. Περίοικοι κατέθεσαν στις αρχές ότι δύο αυτοκίνητα με αριθμούς κυκλοφορίας του ψευδοκράτους διήλθαν από τη βάση με πολλή μικρή ταχύτητα δίνοντας την εντύπωση ότι οι επιβάτες τους φωτογράφιζαν ή κατέγραφαν λεπτομέρειες του χώρου όπου φυλάσσονταν τα 98 εμπορευματοκιβώτια.
Τα πυρομαχικά
Υπό το βάρος όσων διέρρευσαν από τα Wikileaks, αμερικανικές πηγές αναφέρουν ότι η ποσότητα των εκρηκτικών και πυρομαχικών που βρίσκονταν στα εμπορευματοκιβώτια είχε ως τελικό αποδέκτη την φιλο-ιρανική οργάνωση Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανο καθώς και το τακτικό Στρατό της Συρίας.
Με τα κοντέινερ μεταφέρονταν:
  • Πυρομαχικά των 120 χλστ για ρυμουλκούμενο όλμο PM-43. Τέτοιοι χρησιμοποιούνται από το Στρατό της Συρίας και την Χεζμπολάχ. 
  • Πυρομαχικά των 122 χλστ για τα ρυμουλκούμενα πυροβόλα του Στρατού της Συρίας (A-19, D-30, M-30).
  • Πυρομαχικά των 125 χλστ για τα άρματα μάχης T-72 επίσης του Στρατού της Συρίας.
  • Βλήματα όλμων των 160 χλστ του συστήματος M53.
Υπήρχαν φόβοι από τους Αμερικανούς ότι στα εμπορευματοκιβώτια υπήρχαν αντιαρματικά 9M133 Kornet και 9K115-2 Metis-M ρωσικής κατασκευής. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή που προβάλλεται αυτά τα συστήματα σκόπευε να χρησιμοποιήσει η Χεζμπολάχ εναντίον ισραηλινών αρμάτων μάχης σε περίπτωση μιας δεύτερης, ανάλογης του 2006 επέμβασης στο νότιο Λίβανο.
Αποκαλύφθηκε το μυστικό
Η αλήθεια (που αποκαλύφθηκε μετά την έκρηξη) είναι ότι πως 35 από τα 95 κοντέινερ περιείχαν υλικά τα οποία παρέμειναν άγνωστα στις κυπριακές Αρχές. Αυτό το γεγονός και μόνο αποδεικνύει την πολιτική ατολμία της Λευκωσία και επιβεβαιώνει έγκυρους Κύπριους δημοσιογράφους που επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση Χριστόφια κατάσχεσε τα εμπορευματοκιβώτια με τα πυρομαχικά αυθαίρετα και κατ' εντολή των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Σε μια τέτοια περίπτωση, αν κατά την έρευνα των πρακτόρων προκύψουν στοιχεία δολιοφθοράς, τότε ο κ. Δημήτρης Χριστόφιας θα πρέπει να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες του απέναντι στον κυπριακό λαό και να βρει το θάρρος να αποκαλύψει τις μυστικές υπηρεσίες που οργιάζουν κάτω από τη μύτη του, όταν εκείνος επιχειρεί να ανατρέψει τα δεδομένα που επέφερε η υπερήφανη λιτική του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου.
newsbomb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου