"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Μερικές κοινωνικές ανακοινώσεις για την βοήθεια σε συνανθρώπους μας.


Η Γεωργία Παπαζήση Παλεύει για τη Ζωή της . . .

Μέχρι πρότινος ζούσε μια φυσιολογική ζωή, ήταν χαρούμενη, έκανε όνειρα για δική της οικογένεια μαζί με τον σύντροφό της, ταξίδευε, απολάμβανε τη ζωή με τους φίλους της και χαιρόταν τα χάδια του τετράποδου φίλου της Πέπε. Με σπουδές στη Ψυχολογία και με μια δεκάχρονη καριέρα στα τραπεζικά, η ζωή ήταν όλη μπροστά της μέχρι που διαγνώστηκε με την εν λόγω νόσο.


Η Γεωργία εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει σκληρή μάχη βλέποντας το σώμα της να την εγκαταλείπει ενώ η ψυχή της θέλει να ζήσει, να σταθεί και πάλι στα πόδια της, να βρει τη παλιά γνώριμη Γεωργία.

Η Γεωργία πλέον ζει στο διαδίκτυο. Ζει όπως λέει εγκλωβισμένη μέσα σε ένα σώμα που αρνείται να συνεργαστεί. Απλές καθημερινές δραστηριότητες όπως το βούρτσισμα των δοντιών είναι εξαντλητικές. Η νόσος την ανάγκασε να αλλάξει τρόπο ζωής. Σταμάτησε να εργάζεται, η σχέση της διαλύθηκε και επέστρεψε στο σπίτι των γονιών της.

Η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε στους ψηφιακούς της φίλους με σκοπό να την βοηθήσουν να συγκεντρώσει χρήματα ώστε να πάει στο Νέο Δελχί της Ινδίας και να εισαχθεί στη κλινική Nu Tech για να ξεκινήσει αγωγή με με εμβρυϊκά βλαστοκύτταρα. Μέχρι τώρα έχει μαζευτεί το ποσό των 6.800ευρώ από απλούς ανθρώπους που θέλησαν να την βοηθήσουν με τη Γεωργία να χαμογελάει ξανά.
Τράπεζα Πειραιώς
Αρ.Λογαριασμου: 50 3003 6721 264 - IBAN: GR77 0172 0300 0050 3003 6721 264 από το HELP

Εξαφανίστηκε η Σιδηροπούλου Μαρία

Εξαφανίστηκε στις 29/06/2011 από το Λιμάνι του Πειραιά, είναι 62 χρονών και πάσχει από Ψυχωτική Συνδρομή.

Έχει πράσινα μάτια, ξανθά μαλλιά, ύψος 1.80 και βάρος 95 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε οδηγούσε το υπ’αρ. ΝΙΜ 8708 (Hyundai Matrix) χρώματος μπεζ.

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στο 1065.

από το HELP

Εξαφανίστηκε ο Καλούδης Ξενοφών

Εξαφανίστηκε στις 17/07/2011 από
τον Αγ. Νικόλαο - Δήμο Κορισσίων Κέρκυρας, είναι 85 ετών και πάσχει από Γεροντική Άνοια.

Έχει μπλε μάτια, γκρί μαλλιά, ύψος 1.65 και βάρος 70 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε γιλέκο, γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο παντελόνι και μπλε καπέλο.

Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στο 1065.

από το HELP
ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ koukfamily.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου